Hollande despre accidentul aviatic în Alpii francezi: Germani, spanioli și turci, printre victime

Hollande despre accidentul aviatic în Alpii francezi: Germani, spanioli și turci, printre victime

Printre victimele accidentului aviatic produs marți în sud-estul Franței sunt persoane de origine germană, spaniolă și turcă, a declarat președintele francez Francois Hollande, potrivit AFP.

'Printre victime sunt spanioli, (...), victime de alte naționalități, în special germani și turci. Se pare că nu există francezi printre victime, dar nu avem o certitudine totală', a afirmat Hollande după ce a avut o scurtă întrevedere cu regele Spaniei, Felipe al VI-lea, care și-a anulat vizita pe care tocmai o începuse în Franța ca urmare a catastrofei aviatice.

Un avion Airbus de tip A320, aparținând companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa, ce asigura legătura între Barcelona (Spania) și Düsseldorf (Germania), s-a prăbușit marți în Alpii francezi, având la bord, potrivit ultimelor informații, 150 de persoane la bord — 144 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Directorul companiei Germanwings, Oliver Wagner, a declarat că, pe baza informațiilor disponibile în prezent, nu poate spune dacă există supraviețuitori, în timp ce secretarul de stat pentru transporturi din Franța, Alain Viadlies, a afirmat deja că nu există persoane care au supraviețuit accidentului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”