Protest neobişnuit împotriva Occidentului: o rusoaică se tatuează pentru a-i interzice lui Obama să facă sex cu ea

Protest neobişnuit împotriva Occidentului: o rusoaică se tatuează pentru a-i interzice lui Obama să facă sex cu ea

Pe partea interioară a antebraţului drept al Eugeniei Tolkceva se poate vedea o înşiruire de cuvinte scrise în alfabetul chirilic, tatuate cu hena. Mesajul inscripţiei pe pielea rusoaicei de 28 de ani este adresat în mod direct liderului de la Casa Albă: „Lui Barack Obama îi este interzis accesul la corp”.

Tolkceva şi-a tatuat acest mesaj ca protest faţă de măsurile aplicate de Uniunea Europeană şi de Statele Unite ale Americii împotriva Rusiei, pe fondul crizei ucrainene. Anexarea regiunii Crimeea la Federaţia Rusă, oficializată odată cu semnarea documentelor de către preşedintele Vladimir Putin pe 18 martie, a devenit o sursă a tensiunilor care planează asupra Europei de Est.


Activista rusă a explicat că tatuajul este metoda sa proprie de protest şi de a-şi exprima solidaritatea faţă de poporul rus. Ea a lansat o campanie prin care încearcă să convingă şi alte femei să se alăture iniţiativei sale, dându-i de înţeles preşedintelui Barack Obama că nu poate face sex cu ele.

Mai multe magazine şi instituţii din Rusia şi-au modificat regulamentele pentru a include şi interdicţii aplicate lui Obama. Guvernul de la Moscova a publicat săptămâna trecută propria „listă neagră”, enumerând oficiali americani cărora le-au fost revocate vizele.

FOTO The Daily Mail

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…