UPDATE Explozie într-o clădire militară americană în Japonia, fără a face răniți (Pentagon)

O explozie urmată de un incendiu a avut loc în noaptea de duminică spre luni într-o clădire dintr-o bază a armatei americane în Japonia, în apropiere de Tokyo, fără a face răniți, a anunțat duminică Pentagonul, citat de Reuters și AFP.

Purtătorul de cuvânt al ministerului american al apărării, comandantul US Navy Bill Urban, a declarat că a avut loc o "explozie după miezul nopții, ora Japoniei, într-o clădire a armatei SUA, depozitul Sagami, în orașul Sagamihara, la aproximativ 40 km sud-vest de Tokyo".

"Nu există informații asupra unor răniți și pompierii luptă în prezent cu focul pentru a preveni răspândirea lui la clădirile din apropiere", a precizat purtătorul de cuvânt într-un comunicat prin e-mail citat de Reuters.

Departamentul local al pompierilor a declarat că a primit un apel imediat după miezul nopții anunțând o explozie la depozit unde se spune că este stocat "material periculos" și a trimis pompieri.

Departamentul a adăugat că nu există niciun pericol de răspândire a incendiului întrucât nu există clădiri adiacente. Cauza incendiului nu a fost imediat cunoscută și nu se cunoștea exact ce tip de material este stocat în depozit, potrivit departamentului local al pompierilor.

Postul public de televiziune NHK (Japanese Broadcasting Corp) a declarat mai devreme că Depozitul General Sagami este utilizat pentru a stoca produse petroliere și muniție, adaugă Reuters. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

2 Coincidenţe ciudate despre marele laborator bacteriologic din Wuhan, care lucrează cu virusuri

3 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

4 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

5 Virusul chinezesc, scăpat din laborator? Citiți ce scria prestigioasa revistă Nature în 2017

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios