UPDATE Explozie într-o clădire militară americană în Japonia, fără a face răniți (Pentagon)

UPDATE Explozie într-o clădire militară americană în Japonia, fără a face răniți (Pentagon)

O explozie urmată de un incendiu a avut loc în noaptea de duminică spre luni într-o clădire dintr-o bază a armatei americane în Japonia, în apropiere de Tokyo, fără a face răniți, a anunțat duminică Pentagonul, citat de Reuters și AFP.

Purtătorul de cuvânt al ministerului american al apărării, comandantul US Navy Bill Urban, a declarat că a avut loc o "explozie după miezul nopții, ora Japoniei, într-o clădire a armatei SUA, depozitul Sagami, în orașul Sagamihara, la aproximativ 40 km sud-vest de Tokyo".

"Nu există informații asupra unor răniți și pompierii luptă în prezent cu focul pentru a preveni răspândirea lui la clădirile din apropiere", a precizat purtătorul de cuvânt într-un comunicat prin e-mail citat de Reuters.

Departamentul local al pompierilor a declarat că a primit un apel imediat după miezul nopții anunțând o explozie la depozit unde se spune că este stocat "material periculos" și a trimis pompieri.

Departamentul a adăugat că nu există niciun pericol de răspândire a incendiului întrucât nu există clădiri adiacente. Cauza incendiului nu a fost imediat cunoscută și nu se cunoștea exact ce tip de material este stocat în depozit, potrivit departamentului local al pompierilor.

Postul public de televiziune NHK (Japanese Broadcasting Corp) a declarat mai devreme că Depozitul General Sagami este utilizat pentru a stoca produse petroliere și muniție, adaugă Reuters. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un asemenea animal ar trebui arestat!

2 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

3 Așa o fi?

4 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

5 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…