Actriţa Kate O'Mara, cunoscută din serialul "Dinastia", a murit la vârsta de 74 de ani

Actriţa Kate O'Mara, cunoscută din serialul "Dinastia", a murit la vârsta de 74 de ani

Actriţa britanică Kate O'Mara, cunoscută pentru rolul Cassandra din serialul anilor 1980 "Dinastia", a murit duminică, la vârsta de 74 de ani, după o scurtă suferinţă, într-un azil de bătrâni din sudul Angliei, a declarat purtătorul său de cuvânt, Phil Belfield, informează hollywoodreporter.com.

Actriţa Kate O'Mara, cunoscută din serialul "Dinastia", a murit la vârsta de 74 de ani

"O stea strălucitoare a plecat, iar Kate le va lipsi tuturor celor care au cunoscut-o şi care au lucrat cu ea", a declarat Phil Belfield, care a descris-o pe actriţă ca fiind "extraordinară", informează bbc.co.uk .

Actriţa şi-a început cariera în televiziune în 1960, iar rolul care i-a adus celebritatea a fost Cassandra "Caress" Morrell din serialul "Dinastia/ Dynasty". De asemenea, actriţa a jucat în seriale precum "Triangle", "Doctor Who" şi "Destinul familiei Howard/ Howards' Way".

În anii 1990, Kate O'Mara a jucat în serialul de comedie "Absolut fabulos/ Absolutely Fabulous", alături de Jennifer Saunders şi Joanna Lumley. În 2012, a apărut într-o adaptare pentru micul ecran a cărţii scriitoarei Agatha Christie "Moarte pe Nil/ Death on the Nile".

Kate O'Mara a publicat două cărţi autobiografice şi două romane, "When She Was Bad" şi "Good Time Girl".

A fost căsătorită cu actorii Richard Willis şi Jeremy Young şi are o soră, actriţa Belinda Carroll.

În ultimul mesaj publicat pe platfoma Twitter, pe 17 martie, actriţa a scris: "Vă mulţumesc foarte mult pentru toate mesajele frumoase. Citesc mesajele voastre cu modestie, simţindu-mă în acelaşi timp copleşită. Multă dragoste".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...