Angelina Jolie şi Brad Pitt au primit drept cadou de nuntă o pereche de şinşile

Angelina Jolie şi Brad Pitt au primit drept cadou de nuntă o pereche de şinşile

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt, care s-au căsătorit sâmbătă în Franţa, au primit drept cadou de nuntă o pereche de şinşile din partea PETA, cele două animale fiind botezate după cuplul de la Hollywood.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au primit drept cadou de nuntă o pereche de şinşile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizaţia "People for the Ethical Treatment of Animals" (PETA) a anunţat că a decis să facă acest cadou cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie datorită faptului ca cei doi actori şi-au manifestat în mai multe rânduri dragostea pentru animale şi nu poartă haine din blană naturală, potrivit contactmusic.com .

Cele două şinşile - o specie de rozătoare originară din America de Sud, crescută în ferme special pentru blana de culoare gri - au fost salvate de la o fermă din California, închisă în urma intervenţiei PETA, şi au primit numele celor doi actori. Animalele sunt oferite spre adopţie, iar până li se va găsi o casă sunt ţinute la sediul central al PETA din Virginia.

Activiştii pentru drepturile animalelor au spus că au trimis o scrisoare cuplului de actori, referitor la acest cadou.

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit sâmbătă, în Franţa. Ceremonia a avut loc la doi ani după logodna cuplului hollywoodian, anunţată în 2012.

La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului - Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.

Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei - Chateau Miraval -, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…