Billy Crystal îi va aduce un omagiu lui Robin Williams la gala de decernare a Primetime Emmy Awards

Billy Crystal îi va aduce un omagiu lui Robin Williams la gala de decernare a Primetime Emmy Awards

Actorul de comedie Billy Crystal îi va aduce un omagiu regretatului artist Robin Williams în cadrul galei de decernare a Primetime Emmy Awards, care va avea loc pe 25 august, la Los Angeles.

Billy Crystal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Billy Crystal, în vârstă de 66 de ani şi care a devenit cunoscut în anii 1970 în turneele de stand-up comedy care l-au adus în lumina reflectoarelor şi pe Robin Williams, îi va aduce un tribut regretatului artist în cadrul segmentului "In Memoriam" al galei Primetime Emmy Awards 2014. Această parte a ceremoniei este dedicată actorilor care au avut o contribuţie importantă în domeniul televiziunii.

Producătorul executiv al galei, Don Mischer, a declarat că momentul dedicat lui Robin Williams va include şi o melodie interpretată de cântăreaţa americană Sara Bareilles.

Billy Crystal şi Robin Williams au jucat împreună în comedia "Un tată în plus", din 1997, şi au rămas buni prieteni. În ziua morţii lui Williams, Billy Crystal a scris pe platforma Twitter doar "Nu am cuvinte/ No words".

Cea de-a 66-a gală de decernare a Primetime Emmy Awards, care premiază cele mai bune producţii de televiziune, va fi prezentată de actorul Seth Meyers şi va avea loc pe 25 august, la Nokia Theatre din Los Angeles, California. Ceremonia va fi transmisă în direct şi în exclusivitate, în versiunea originală nesubtitrată, la HBO România, în noaptea de 25 spre 26 august, de la ora 03.00.

Robin Williams a fost găsit decedat pe 11 august , la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California. Autorităţile americane au anunţat în ziua următoare că actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea. Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, iar un briceag era în apropierea cadavrului. Pe vârful briceagului erau urme care păreau a fi de sânge uscat, astfel că vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compoziţia substanţei depistate.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…