Brad Pitt face dezvăluiri despre căsătoria sa cu Angelina Jolie: A fost uluitor

Brad Pitt face dezvăluiri despre căsătoria sa cu Angelina Jolie: A fost uluitor

Actorul american Brad Pitt a declarat că recenta sa căsătorie cu actriţa Agelina Jolie a fost "uluitoare", precizând că relaţia lor a devenit "şi mai sigură" după oficializarea acesteia.

"A fost o zi uluitoare şi cred că a adus cu ea şi mai multă siguranţă", a declarat actorul în vârstă de 50 de ani, potrivit contactmusic.com .

Însă în ciuda faptului că este foarte fericit în viaţa personală, Brad Pitt spune că este epuizat după ce a finalizat lucrul la pelicula "Furia: Eroi anonimi/ Fury", recent lansată pe marile ecrane americane.

De asemenea, Angelina Jolie şi Brad Pitt lucrează în prezent la drama cu accente romantice "By The Sea", pentru care au filmat recent în Malta. Acest film, scris şi regizat de Angelina Jolie, reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005.

Cei doi actori s-au căsătorit în august şi şi-au petrecut luna de miere alături de cei şase copii ai lor, în arhipelagul maltez.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”