Bunica Betty, una dintre vedetele platformei Instagram, a murit la 80 de ani

Bunica Betty, una dintre vedetele platformei Instagram, a murit la 80 de ani

Bunica Betty, una dintre vedetele platformei Instagram, unde era urmărită de peste 690.000 de persoane, a decedat pe 2 august, la vârsta de 80 de ani.

Bunica Betty, una dintre vedetele platformei Instagram, a murit la 80 de ani (Imagine: Instagram)

Betty Jo Simpson, care era cunoscută pe platforma online Instagram ca "Grandma Betty 33", a murit în urma unei lungi suferinţe. Ea era bolnavă de cancer, informează huffingtonpost.com.

În luna ianuarie, Zach Beldon, în vârstă de 18 ani, din Jeffersonville, Ind., a creat un cont pe Instagram pentru a distribui fotografii ale străbunicii sale şi luptei acesteia cu leucemia.

"Ideea a fost să creez un cont pentru prietenii mei care o cunoşteau pe bunica Betty", a declarat Zach Beldon. "Dar s-a transformat în ceva ce avea să placă tuturor", a mai spus acesta pentru televiziunea de ştiri WDRB.

Astfel, în cursul următoarele şapte luni, peste 690.000 de persoane au început să o urmărească pe această octogenară veselă, în ciuda suferinţei sale, dând "like" şi distribuind fotografiile acesteia.

Printre cele mai apreciate fotografii ale bunicii Betty de pe platforma Instagram se numără o imagine în care aceasta stă pe o motocicletă, având pe cap un batic roz, dar şi o poză în care femeia este îmbrăcată precum un clovn.

Într-o altă fotografie, bunica Betty îşi arată limba albastră după ce a mâncat o bomboană.

De asemenea, una dintre cele mai populare postări cu bunica Betty este cea în care aceasta dansează pe melodia "Happy" a lui Pharrell Williams.

Betty Jo Simpson a declarat că se bucură să fie "bunica tuturor", dar speră şi că sfaturile sale vor ajuta alte persoane.

"Trebuie să iubeşti oamenii", a spus bunica Betty. "Şi mă refer să iubeşti din toată inima, nu doar să spui că iubeşti", a mai spus ea.

Pe pagina sa de pe Instagram, bunica Betty s-a descris ca fiind un rezident al localităţii Jeffersonville, din statul american Indiana, o luptătoare cu leucemia şi o persoană care respectă cuvântul lui Iisus.

Betty Jo Simpson a crescut trei copii adoptaţi. Atât soţul, cât şi fiica sa au murit de cancer.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!