Către CINE?/Semn MISTERIOS al Elenei Udrea înainte de plecarea din Parlament/VIDEO

Către CINE?/Semn MISTERIOS al Elenei Udrea înainte de plecarea din Parlament/VIDEO

Elena Udrea a facut, luni, in Parlament, un semn clar. Către cine și ce înseamnă acest gest misterios va trebui să facă chiar ea lumină.

Elena Udrea a intrat in sala de plen fara sa doreasca sa vorbeasca cu jurnalistii, promitand declaratii "după". S-a asezat in grupul PMP, in banca, alaturi de liderul deputatilor PMP, Negrut Clement. Udrea a fost vizitata de cativa parlamentari, cu care a schimbat cateva cuvinte, iar dupa mimica e posibil sa fi primit mesaje de incurajare. Elenei Udrea i s-a putut citi pe buze cate un 'Multumesc'.

In tot acest timp, Elena Udrea a fost extrem de incordata. Si-a muscat, aproape in permanenta, buzele. La fel de des, Elena Udrea a schimbat SMS-uri. Multe SMS-uri. La unele din ele si-a ascuns telefonul sub masa. In cateva randuri, mesajele citite i-au starnit zambete.

In urma citirii unui astfel de SMS, Elena Udrea si-a dus un deget, incet, pe varful nasului. Nu s-a scarpinat, a fost limpede acest lucru. L-a tinut cateva secunde, dupa care a pus degetul pe nara dreapta, iar dupa cateva secunde l-a mutat pe nara stanga. A fost un semn clar, fie catre cineva din sala de plen, fie catre altcineva care se uita la televizor. Gestul a fost repetat ulterior spre camere.

De asemenea, Udrea a tinut sa-si mai atinga inca o data nasul, in mod similar, dupa speech, pentru a fi vazut de toate camerele de luat vederi.

Udrea a reacționat după ce toată lumea analizează și lămurește situația.

”Văd că gestul meu Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică.

În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că "totul e în regulă", e mesajul lui Udrea.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”