Felicitarea de Crăciun a soților Blair suscită o amplă dezbatere pe Twitter

Felicitarea de Crăciun a soților Blair suscită o amplă dezbatere pe Twitter

Felicitarea de Crăciun a fostului premier britanic Tony Blair și a soției sale, Cherie, a suscitat o amplă dezbatere pe rețeaua de socializare Twitter, unde mii de utilizatori au profitat de imagine pentru a face montaje pline de imaginație, notează miercuri EFE.

Blair și soția lui au publicat luni o carte poștală în care apar amândoi îmbrățișați, privind spre cameră și zâmbind oarecum forțat, sub inscripția "Sărbători Fericite". Fostul premier (1997-2007) pozează în sacou albastru fără cravată și zâmbește larg arătându-și dantura.

Ziarul 'The Telegraph' compară felicitarea soților Blair cu o imagine a actorilor Matthew Perry și Courtney Cox din serialul 'Friends', comentând că fostul premier are suficienți bani pentru a-i cheltui pentru o carte poștală mai de soi.

Utilizatorii Twitter au creat diferite montaje pornind de la această imagine, iar unul dintre ei notează că "cel mai ciudat lucru din felicitare sunt dinții lui Blair, care te urmăresc prin întreaga încăpere". Un alt user, Peter Matts, o critică pe Cherie Blair, îmbrăcată într-o rochie roșie cu decolteu în 'V', remarcând că seamănă cu "păpușa unui ventriloc".

Fostul premier nu este singurul care a suscitat astfel de comentarii. Liderul partidului separatist UKIP, Nigel Farage, apare și el caricaturizat într-o felicitare, conducând un camion cu care trece peste toți adversarii săi: premierul conservator, David Cameron, liderul opoziției laburiste, Ed Milliband, sau vicepremierul liberal-democrat, Nick Clegg, aflați toți la pământ.

Felicitarea, fără nicio referire la Sărbători, face aluzie la recenta victorie a UKIP la alegerile desfășurate la 21 noiembrie în circumscripția Rochester/Strood, unde formațiunea lui Farage a obținut al doilea mandat de deputat în Parlamentul britanic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina