Fiica actriței Zsa Zsa Gabor și a fondatorului imperiului Hilton a murit

Fiica actriței Zsa Zsa Gabor și a fondatorului imperiului Hilton a murit

Francesca Hilton, fiica actriței americane Zsa Zsa Gabor și a fondatorului imperiului hotelier Hilton, a murit la Los Angeles la vârsta de 67 de ani, a anunțat marți agentul său, preluat de AFP.

Francesca, unica fiică a lui Conrad Hilton, a murit luni seara, la spitalul Cedars Sinai, aparent din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral, a indicat agentul său, Edward Lozzi.

În ultimii ani, moștenitoarea se afla în conflict deschis cu ultimul soț al mamei sale în vârstă de 97 de ani, Frederik von Anhalt, care a împiedicat-o să o vadă Zsa Zsa Gabor.

Doamna "Hilton era sub o mare presiune în ultima vreme, după ce a câștigat în justiție împotriva tatălui său vitreg dreptul de a-și vedea mama și interdicția ca acesta să-i cheltuie banii", a declarat Lozzi.

Potrivit acestuia, Frederik von Anhalt nu respecta "aparent" decizia justiției prin care Francesca își putea vizita mama, o cunoscută actriță de origine maghiară, care în prezent suferă de demență și nu mai poate vorbi.

Francesca Hilton "și-a sunat avocatul, Ken Kossoff (...) cu câteva ore înainte de a muri pentru a lua măsuri în acest sens. Relațiile proaste dintre domnul von Anhalt și doamna Hilton nu sunt un secret", a completat agentul.

Născută într-o familie bogată și celebră, Francesca Hilton a avut o relație cu actorul Peter Sellers, a lucrat ca fotograf profesionist, actriță și impresar în anii '80.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...