Haos la funeraliile lui Bobbi Kristina: Mătuși date afară din biserică și probleme cu florile

Haos la funeraliile lui Bobbi Kristina: Mătuși date afară din biserică și probleme cu florile

Funeraliile lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston și a lui Bobby Brown, au fost marcate de haos și certuri între membri ai familiilor părinților ei, sâmbătă, la biserică metodistă St. James United din Alpharetta, Georgia, relatează ABC.

Potrivit portalului TMZ, în ziua înmormântării lui Bobbi Kristina, singura moștenitoare a averii de 20 de milioane de dolari a cântăreței Whitney Houston, familiile s-au certat pe tema florilor aduse ca ofrandă, iar una din mătuși a fost dată afară de la serviciul religios. Portalul a dezvăluit, de asemenea, că familia Brown s-a înfuriat pentru modul cum au fost scrise invitațiile la funeralii.

În acestea, Pat Houston, mătușa militantă a fetei, cerea ca în loc de ofrande florale să se ofere donații pentru ŤThe Marion P. Foundationť. Ideea caritabilă i-a deranjat pe membrii familiei din partea tatălui, având în vedere că fundația este proprietatea lui Pat Houston. Leolah Brown, mătușa pe linie paternă, a acuzat-o pe cealaltă că vrea să-și umfle conturile bancare și a cerut persoanelor să nu dea nici un cent acestei fundații. După ce a lansat aceste acuzații, Leolah Brown fost dată afară din biserică, în plin serviciu religios. La ieșire, aceasta a căutat presa pentru a informa despre cele întâmplate. "I-am spus că Whitney o va bântui din mormânt", a declarat Leolah care a subliniat că de-cum încolo vor începe certurile.

Printre rudele care au asistat la ceremonie s-au aflat bunica maternă a fetei, Cissy Houston; tatăl ei, Bobby Brown, cu soția acestuia, Alicia, și celebrități precum actorul Tyler Perry și cântăreața Monica. O absență remarcată a fost cea a lui Nick Gordon, iubitul lui Bobbi, căruia i-a fost interzisă participarea. După slujba care a durat 2 ore și 40 de minute (cu cearta inclusă), tatăl fetei a fost văzut profund afectat. Cântărețul a izbucnit în lacrimi imediat ce a urcat în mașină. Familiile Houston și Brown au realizat mese de pomenire separat.

Iar drama nu se termină aici, având în vedere că familia Brown s-a confruntat cu probleme de sănătate suferite de a doua soție a lui Bobby Brown, Alicia Etheridge, care a născut în urmă cu câteva săptămâni. Potrivit Daily Mail, femeia a fost internată de urgență la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Bobbi Kristina Brown, a murit la 26 iulie, la vârsta de 22 de ani, după ce a stat 6 luni în comă și a fost găsită zăcând inconștientă în cada casei sale. Pe toată perioada cât fost internată în spital, familiile Brown și Houston s-au certat pe seama gestionării stării de sănătate a fetei, a resurselor financiare și a comunicării cu presa. După cum dezacordurile au continuat și la funeralii, este de așteptat ca certurile să nu înceteze prea curând. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…