Istoria ta sexuală este atât de impresionantă pe cât crezi? Câți parteneri sexuali ai avut?

Istoria ta sexuală este atât de impresionantă pe cât crezi? Câți parteneri sexuali ai avut?

Tu, draga cititorule, esti o ființă umană. Și ca ființă umană ești curios și poate putin competitiv, cand vine vorba de sex. La un moment dat te-ai gândit aproape sigur la numarul de persoane cu care te-ai culcat si te-ai intrebat: este normal?
Nu mai este nevoie sa te intrebi. Calculatorul de la Slate.com iti va spune exact unde te incadrezi fata de alti oameni in ceea ce priveste numarul de parteneri sexuali pe care i-ai avut. 

Calculatorul a fost inspirat de un studiu publicat in Archives of Sexual Behavior, care a constatat că persoanele tinere, millennials (nascuti dupa 1980) fac sex in medie cu opt parteneri in timpul vietii lor, in timp ce Generația X (nascuti intre 1960 si 1980  cu 10 parteneri. Cu alte cuvinte, se pare ca tineri de azi fac sex mai putin decat decât părinții lor. S-au folosit cifre colectate între 2006 și 2014 si date de la mai mult de 13.000 respondenti. 

Aceste cifre sunt auto-raportate si oamenii mai mint cand este vorba despre sex. De exemplu, numerele rotunde sunt populare. Putini oameni au spus ca au facut sex cu 19 persoane, foarte multi au raportat 10 si 20. SURSA  smartwoman.ro .

Si daca esti curios cum stai, iti poti face testul  AICI .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…