Javier Bardem va juca în viitoarea serie "Pirates of the Caribbean 5", confirmă revista Variety

Javier Bardem va juca în viitoarea serie "Pirates of the Caribbean 5", confirmă revista Variety

Actorul spaniol Javier Bardem va face parte din distribuția celei de-a 5-a serii a celebrei saga "Pirates of the Caribbean", în care principalul protagonist este Johnny Depp, potrivit confirmării de joi a revistei Variety, citată de EFE.

În octombrie anul trecut se aflase deja că deținătorul unui Oscar pentru 'No Country for Old Men' (2007) negociază cu studiourile Disney includerea sa în echipa de actori care vor lua parte la filmări și s-a speculat că va juca rolul personajului negativ.

Încă nu a fost făcut public ce personaj va interpreta Bardem și nici care va fi subiectul viitorul film care se află în fază de pre-producție în Australia, țară unde vor avea loc filmările la această nouă serie, prevăzută să fie lansată în cinematografe în iulie 2017.

Alături de Depp și Bardem mai joacă actorii Adam Brown, Delroy Atkinson, Danny Kirrane și Brenton Thwaites.


Noua serie, intitulată 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales', va avea la conducere tandemul format din Joachim Ronning și Espen Sandberg, care au realizat și filmul norvegian de aventuri 'Kon-Tiki', nominalizat la Oscar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?