Marius Epure, şeful Biroului de presă al Partidului Conservator, propus membru titular în CNA

Marius Epure, şeful Biroului de presă al Partidului Conservator, propus membru titular în CNA

Marius Epure, şeful Biroului de presă al Partidului Conservator (PC), a fost propus membru titular în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) de Camera Deputaţilor, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din Comisiile pentru Cultură ale Parlamentului.

Marius Epure este şi membru supleant în Consiliul de Administraţie al TVR, tot din partea PC.

De asemenea, la sfârşitul lunii septembrie, Narcisa Iorga a fost propusă pentru un nou mandat de membru titular în CNA, de preşedintele Traian Băsescu , iar Radu Călin Cristea a fost la rândul său propus pentru un nou mandat, de Guvern. Totodată, Guvernul l-a propus ca membru titular în CNA pe Gabriel Tufeanu.

Radu Călin Cristea, Marius Epure, Narcisa Iorga şi Gabriel Tufeanu urmează să fie audiaţi miercuri, de la ora 10.00, în Comisiile pentru Cultură din Parlament. De asemenea, miercuri, de la ora 13.30, se va desfăşura şedinţa reunită a Camerei Deputaţilor şi Senatului, având pe ordinea de zi şi aceste nominalizări pentru completarea CNA.

Consiliul Naţional al Audiovizualului şi-a încheiat activitatea la sfârşitul lunii octombrie şi o va mai putea relua abia după ce Parlamentul va numi patru noi membri în locul celor ale căror mandate au expirat, respectiv Narcisa Iorga, Cristina Trepcea, Radu Călin Cristea şi Christian Mititelu.

Pentru ca o şedinţă a CNA să poată să aibă loc, Consiliul trebuie să aibă un cvorum de opt din cei 11 membri numiţi, potrivit Legii audiovizualului.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”