MĂRTURIE ÎNFIORĂTOARE: O cântăreaţă celebră, hărţuită sexual de la 8 ani - VIDEO

Cântăreaţa Jewel Kilcher, în vârstă de 41 de ani, a declarat într-un interviu acordat publicaţiei The Hollywood Reporter că a fost hărţuită sexual de bărbaţi încă de la vârsta de 8 ani şi că experienţele trăite au ajutat-o mai târziu, când şi-a lansat cu adevărat cariera muzicală.

Cântăreaţa Jewel spune că a fost hărţuită sexual de la vârsta de 8 ani (Imagine: HEPTA)

Cântăreaţă şi compozitoare, Jewel a lansat pe 11 septembrie cel de-al 12-lea album de studio al său, "Picking Up the Pieces", iar, marţi, este programată apariţia autobiografiei "Never Broken: Songs Are Only Half the Story".

"Industria muzicală este o afacere dominată de bărbaţi. Nu m-am folosit niciodată de faptul că sunt femeie să ajung sus. Nu am făcut niciun compromis. Întotdeauna mi-am dorit să nu am de-a face cu asta, iar genul acesta de gândire se transmite tuturor celor din jurul tău", a declarat Jewel, adăugând că ştie destul de multe cazuri în care femeile au cedat pentru un compliment. "Am simţit că bărbaţii sunt dispuşi să profite, dacă văd ceva vulnerabil", a mai spus cântăreaţa.

Jewel spune că s-a confruntat cu hărţuirea sexuală încă de pe vremea când cânta în oraşul său natal din Alaska. "Când aveam 8 ani, existau bărbaţi care-mi puneau în palmă monede spunându-mi 'Sună-mă, ar fi minunat să facem sex când vei fi mai mare' şi multe alte lucruri oribile", a mărturisit artista.

În acelaşi timp, Jewel consideră că aceste experienţe au ajutat-o în momentul în care a semnat primul său contract cu o casă de discuri, la vârsta de 18 ani, şi a intrat în industria muzicală. "Am învăţat să-mi păstrez energia pentru mine şi nimic în ceea ce mă priveşte nu părea abordabil. Iar, pe măsură ce bărbaţii se apropiau de mine, am devenit tot mai bună la a mă descurca cu aceste situaţii, fără a-i enerva, folosindu-mă de inteligenţă şi umor", a mai spus artista laureată cu patru premii Grammy.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri