Mircea Druc: „Dacă Rusia nu atacă Ucraina în zilele următoare, pierde un moment oportun“

Mircea Druc: „Dacă Rusia nu atacă Ucraina în zilele următoare, pierde un moment oportun“

Mircea Druc este de părere că războiul din Ucraina e iminent: “Dacă Rusia nu atacă Ucraina în zilele următoare, pierde un moment oportun. A fost asasinat unul din liderii dreptei. Teza rusească e că în Ucraina e destabilizare - «ăştia vin la putere şi se iscă războiul civil, aşa că noi trebuie să intervenim să facm pace». Şi vor spune că au eliberat Kievul de bandiţi şi de fascişti. Aşa că urmăriţi evenimentele, că s-ar putea întâmpla ceva în zilele următoare.”, a declarat el în emisiunea „Dezbaterile Historia”, de pe adevarul.ro

Druc consideră că Putin a fost şi e într-o situaţie fără ieşire: “Gândiţi-vă la Putin! Dacă nu ar fi intrat în Crimeea, ar fi fost dat jos. Şi acum există un curent în Rusia care face presiuni asupra lui să continue.”

Mircea Druc s-a născut şi a copilărit în Cernăuţi, apoi a revenit acolo în 1980. El povesteşte cum a regăsit oraşul: “Când am revenit în Cernăuţi, în anii 80, am regăsit un alt Cernăuţi decât cel din copilărie. Cernăuţiul s-a dublat în timpul brejnevismului şi şi-a schimbat componenţa, că au fost aduşi muncitori ucraineni pentru marile uzine. Cartierele oribile, hruscioviste au invadat Cernăuţiul.”

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

4 Așa o fi? Atât de grav?

5 VIDEO Faza asta este de la Galați...