Mircea Druc: „Dacă Rusia nu atacă Ucraina în zilele următoare, pierde un moment oportun“

Mircea Druc este de părere că războiul din Ucraina e iminent: “Dacă Rusia nu atacă Ucraina în zilele următoare, pierde un moment oportun. A fost asasinat unul din liderii dreptei. Teza rusească e că în Ucraina e destabilizare - «ăştia vin la putere şi se iscă războiul civil, aşa că noi trebuie să intervenim să facm pace». Şi vor spune că au eliberat Kievul de bandiţi şi de fascişti. Aşa că urmăriţi evenimentele, că s-ar putea întâmpla ceva în zilele următoare.”, a declarat el în emisiunea „Dezbaterile Historia”, de pe adevarul.ro

Druc consideră că Putin a fost şi e într-o situaţie fără ieşire: “Gândiţi-vă la Putin! Dacă nu ar fi intrat în Crimeea, ar fi fost dat jos. Şi acum există un curent în Rusia care face presiuni asupra lui să continue.”

Mircea Druc s-a născut şi a copilărit în Cernăuţi, apoi a revenit acolo în 1980. El povesteşte cum a regăsit oraşul: “Când am revenit în Cernăuţi, în anii 80, am regăsit un alt Cernăuţi decât cel din copilărie. Cernăuţiul s-a dublat în timpul brejnevismului şi şi-a schimbat componenţa, că au fost aduşi muncitori ucraineni pentru marile uzine. Cartierele oribile, hruscioviste au invadat Cernăuţiul.”

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

2 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

3 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…

4 FOTO Priviți! Baroni pesediști din administrația Bucureștiului prinși moșmondind la o vilă pe o insulă din Gre…

5 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…