Prostul de Badea se ceartă cu prostul de Ponta/Badea: Ponta îmi dă o flegmă. Nu îl voi vota dacă va candida

Prostul de Badea se ceartă cu prostul de Ponta/Badea: Ponta îmi dă o flegmă. Nu îl voi vota dacă va candida

Miercuri a fost o zi grea pentru prostul de Victor Ponta. Într-un fel sau altul, s-a pus rău cu doi dintre lătrăii de la antena3. Pe la prânz, Radu Tudor se arăta iritat de unirea dintre PSD şi PP-DD, iar spre seară, lătrăul cu colţi de rahat, Mircea Badea, l-a acuzat de un nou procedeu: LOVIREA CU FLEGMA.

Mircea Badea a spus, miercuri, că Victor Ponta i-a transmis un mesaj sub formă de „flegmă”, motiv pentru care, dacă actualul premier va decide să candideze la prezidențiale, el nu în va vota.

 „Ioan Rus este ministru la Transporturi. Înțeleg că dl prim-ministru Victor Ponta zice că dă un mesaj Ardealului cu treaba asta. Nu știu ce mesaj dă Ardealului, eu știu ce mesaj îmi dă mie, cetățean al României care am votat la referendumul încropat de Traian Băsescu. Îmi dă o flegmă. Deci îmi dă un mesaj sub formă de flegmă mie Victor Ponta, premierul României. 

(...) Înțeleg că mesajul pe care mi-l transmite mie, cetățean român, Victor Ponta, este sub formă de flegmă. Ca atare, afirm încă de pe acum, clar și răspicat, în cazul în care Victor Ponta va candida, eu, personal, nu voi vota cu Victor Ponta”, a transmis Mircea Badea, în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...