Record: Noul videoclip al lui Nicki Minaj, cel mai vizualizat în 24 de ore de la lansarea pe Vevo

Record: Noul videoclip al lui Nicki Minaj, cel mai vizualizat în 24 de ore de la lansarea pe Vevo

Videoclipul "Anaconda", al cântăreţei americane de rap Nicki Minaj, a devenit cel mai vizualizat clip în 24 de ore de la lansarea sa pe platforma Vevo, principalul furnizor de conţinut al site-ului de partajare de fişiere video YouTube.

Record: Noul videoclip al lui Nicki Minaj, cel mai vizualizat în 24 de ore de la lansarea pe Vevo

Noul videoclip al cântăreţei Nicki Minaj a atras un număr de 19,6 milioane de vizualizări în doar 24 de ore de la lansarea sa pe Vevo.

Astfel, "Anaconda" a depăşit precedentul record - 19,3 milioane de vizualizări - stabilit în prima zi de la lansare de videoclipul piesei "Wrecking Ball", interpretată de cântăreaţa Miley Cyrus, potrivit contactmusic.com.

Din 19 august, când a fost lansat, videoclipul "Anaconda" a fost vizualizat de peste 48,3 milioane de ori.

Vevo, o platformă deţinută de Universal Music Group şi Sony Music Entertainment, este principalul furnizor de conţinut al site-ului de partajare de fişiere video YouTube.

Nicki Minaj, în vârstă de 31 de ani, este o cântăreaţă americană de rap, hip-hop şi R&B, născută în Trinidad-Tobago. Adeptă a unui stil vestimentar spectaculos, în care abundă perucile fosforescente, artista americană şi-a lansat albumul de debut, "Pink Friday", în 2010, care a reuşit să ajungă pe primul loc în topul Billboard 200. Graţie acelui album, Nicki Minaj a devenit prima cântăreaţă din istorie care a avut şapte single-uri în Billboard Hot 100. Supranumită "Regina hip-hop" de revista Rolling Stone şi "cea mai influentă cântăreaţă de rap din toate timpurile" de The New York Times, Nicki Minaj a lansat un nou album de succes, "Pink Friday: Roman Reloaded", în 2012, şi îşi va lansa cel de-al treilea album de studio, "The Pink Print", în 2014.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

2 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

3 Așa o fi?

4 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

5 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!