România

România

Avem o ţară frumoasă. Din păcate, ea este condusă de 25 de ani, atât la nivel central cât şi la nivel local de nişte javre corupte. Statisticile sunt crude şi nu mint. Restul sunt vrăjeli.

1. Cea mai bisericoasă ţară din Uniunea Europeană (locul 1 la numărul de biserici pe cap de locuitor)​. În România avem 18.300 de biserici şi doar 4700 de şcoli. Şi incredibil de puţine spitale. Doar 425.​​

2. Cea mai căcăcioasă tară europeană (45% dintre români n-au WC în casă şi se cacă in curte, faţă de 2% in Europa).

 3. Românii au doar jumătate din puterea de cumpărare a europeanului mediu. Dar îşi petrec timpul liber in mall-uri si hypermarket-uri şi contruiesc noi mall-uri şi hypermarket-uri, în ciuda crizei.

 4. România este ţara cu cea mai dură lege anti-arme din lume, singura care îşi ţine poporul complet dezarmat (motivând prin siguranţa populaţiei); Dar este ţara cu cea mai mare corupţie din Europa - 40%. Curtea de Conturi: din 15 miliarde de euro pe an achizitii publice. 6.2 miliarde se fură.

 5. România este printre puţinele ţări care interzic complet prostituţia. Pe motive de
moralitate. Dar este cel mai mare exportator de prostituate din Uniunea Europeană. Peste Rusia şi Ucraina, conform EU Observer.

 6. România este ţara cu cel mai mic şomaj oficial din ultimii 25 de ani, în medie. Dar este singura ţară unde 25% din familii declară că nu au niciun membru angajat. Iar 50% din familii au doar un membru angajat.

 7. România este printre ţările cu cei mai multi absolvenţi de universitate din lume. Dar este ţara fără nici o universitate în top 500 (sub ţările africane).

 8. România este ţara unde şcoala este obligatorie până la sfârşitul liceului (12 ani plătiţi de Stat). Dar este pe locul 1 in Europa la şcolari analfabeti (30%).

 9. România este ţara cu cel mai mare procent de insatisfacţie la adresa clasei politice. Românii se plâng în mod constant de corupţia şi incompetenţa politicienilor lor​. Dar este singura ţară unde nu a avut loc nici un miting anti-corupţie în ultimii 25 de ani şi unde participarea publicului la acţiuni anti-corupţie este minimă.

10. România este ţara cu cea mai mică absorbţie a banilor europeni. Dar este ţara cu cel mai mare procent de bani europeni furaţi din puţinul folosit. Motiv pentru care Uniunea
Europeana stopează frecvent diverse alocări de fonduri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu