TOP CINEMA Comedia 'Dumb and Dumber' domină box office-ul nord-american la debut

TOP CINEMA Comedia 'Dumb and Dumber' domină box office-ul nord-american la debut

Comedia 'Dumb and Dumber', povestea a doi prieteni trăsniți, cu Jim Carrey și Jeff Daniels în rolurile principale, conduce box office-ul nord-american în primul weekend de la lansare, devansând 'Big Hero 6' și 'Interstellar', cu încasări de 38,1 milioane de dolari, scriu Reuters și boxofficemojo.com.

Regizată de frații Bobby și Peter Farrelly și produsă de Universal Pictures, pelicula 'Dumb and Dumber' cunoaște un succes similar primei apariții a francizei în urmă cu 20 de ani și este totodată considerată de presa de specialitate o revenire în forță pe marele ecran a lui Jim Carrey după pelicula 'Bruce Almighty' din 2003.

Este al șaptelea debut direct pe prima poziție a unei pelicule produse de Universal Pictures în acest an după Lone Survivor, Ride Along, Non-Stop, Neighbors, Lucy și Ouija. În acest an doar studiourile Fox au mai avut șapte pelicule care au ocupat prima poziție în box-office la debut.

'Big Hero 6' a adunat în acest weekend 36 de milioane de dolari, ocupând poziția secundă, urmat de superproducția 'Interstellar' cu 29,2 milioane de dolari, care a coborât astfel locul secund de săptămâna trecută, acumulând până acum, în două săptămâni de la lansare, 97,81 milioane de dolari.

Drama romantică 'Beyond the Lights', regizată și scrisă de Gina Prince-Bythewood, a intrat pe poziția a patra la debut cu 6,5 milioane de dolari.

'Gone Girl' a ocupat, în al șaptelea weekend de la debut, poziția a cincea cu 4,6 milioane de dolari, având încasări totale de 152,69 milioane de dolari, cele mai mari într-un top 20 al filmelor care au rulat în acest weekend.

Comedia 'St. Vincent' a regizorului Theodore Melfi a ocupat poziția a șasea, cu 4,025 milioane de dolari, și încasări totale de 33,25 milioane de dolari în șase săptămâni de la lansare.

'Fury', produsă de Sony Pictures, cu Brad Pitt în rolul principal ocupă poziția a șaptea cu 3,8 milioane de dolari și încasări totale de 75,94 milioane de dolari în cinci săptămâni de la lansare.

'Nightcrawler', cu 3,03 milioane de dolari încasări în acest weekend, s-a clasat pe poziția a opta, coborând o poziție față de săptămâna trecută, având încasări totale de 25 de milioane de dolari în trei săptămâni de la lansare.

'Ouija', pe poziția a noua cu 3,025 milioane de dolari, a înregistrat cea semnificativă cădere față de săptămâna trecută când s-a aflat pe poziția a patra, acumulând în patru săptămâni de la lansare 48,10 milioane de dolari.

'Birdman', încheie top zece al acestui weekend în box office-ul nord-american, cu 2,45 milioane de dolari încasări, o creștere de 6% față de săptămâna trecută, având încasări totale de 11,57 milioane de dolari în cinci săptămâni de la lansare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu