VIDEO FABULOS/Baron de județ la SFINȚIREA unei săli de BILIARD și PĂCĂNELE

VIDEO FABULOS/Baron de județ la SFINȚIREA unei săli de BILIARD și PĂCĂNELE

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări video în care se vede cum se desfăşoară lucrurile în judeţul Caraş Severin, controlat de ani de zile de Sorin Frunzăverde, președintele consiliului județean și acum vicepreședinte al PNL.

Imaginile sunt de la inaugurarea unui club de către controversatul om de afaceri Costel Ciobanu, fost Barbălată, cel care are majoritatea spațiilor comerciale din Reșița și din județ, un apropiat al lui Frunzăverde și al primarului din Reșița, Mihai Stepanescu. Numele patronului de la Coda Serv a apărut în mai multe scandaluri , iar firmele sale au fost percheziționate de DIICOT, anchetatorii ridicând numeroase documente într-un dosar de evaziune fiscală în care se suspectează că statul a fost prejudiciat prin facturări încrucișate între firmele deținute de Barbălată.

În imagini se observă cum, în fața clubului din centrul Reșiței, toată lumea așteaptă sosirea lui Sorin Frunzăverde. Președintele CJ Caraș Severin este cel care taie panglica alături de omul de afaceri, așa cum se întâmplă în cazul marilor investiții. Urmează apoi, ca la orice protocol adevărat, fotografiile alături de doamne în ușa clubului. Printre cei prezenți, pot fi zăriți Ianăș Roșeți, fostul director al direcției patrimoniu de la consiliul județean sau vicepreședintele Ionesie Ghiorghioni, ambii arestați, ulterior, în dosare de corupție instrumentate de DNA. Invitații, în frunte cu Frunzăverde, au umplut sala, ascultând în picioare, printre mesele de biliard și jocuri de darts, slujba de sfințire. Preoții au binecuvântat aparatele de jocuri de noroc și pe cei prezenți.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...