Ziarul Financiar, tiraj record de 150.000 de exemplare

Ziarul Financiar, tiraj record de 150.000 de exemplare

Ziarul Financiar, liderul presei de business din România, apare, luni, 15 septembrie, într-o ediţie specială cu un tiraj record de 150.000 de exemplare, în cadrul unui proiect realizat în parteneriat cu Telekom România.

Ziarul Financiar, tiraj record de 150.000 de exemplare

“Ziarul Financiar va ajunge la 150.000 de manageri şi oameni de afaceri. Cititorii noştri ne vor găsi în peste 200 de centre de afaceri, hoteluri şi aeroporturi din cele mai mari 10 oraşe. Misiunea noastră este să asigurăm informaţie de calitate pentru mediul de afaceri, iar printr-o astfel de acţiune îi arătăm comunităţii de business din România că este o forţă care poate transforma societatea românească”, spune Sorin Pâslaru, redactor-şef Ziarul Financiar.

Ziarul Financiar oferă doar pe 15 septembrie 2014 posibilitatea utilizatorilor care intră pe pagina www.zf.ro/zf150000 să beneficieze pentru o lună de zile de acces gratuit online la articolele din ediţia tipărită a ZF, devenind abonaţi la secţiunea ZF Print din ZFCorporate.ro.

ZFCorporate.ro este serviciul cu plată al ZF care oferă informaţii în timp real, analize, date statistice, infografice, ştiri despre oamenii de business şi companiile pe care le conduc, precum şi opinii despre evoluţiile din diverse sectoare ale economiei româneşti.

Ziarul Financiar publică în fiecare an suplimente şi anuare precum “Top 100 cele mai valoroase companii din România”, „Who’s who in business – Top 1.000 de oameni de business din România”, „Top Tranzacţii” sau „Topul celor mai mari jucători din economie”, realizează peste 50 de evenimente şi conferinţe de business anual şi transmite pe site-ul www.zf.ro, în fiecare zi, de luni până vineri, emisiunea de business Video ZF Live.

Ziarul Financiar este brand-ul de referinţă al presei de business, pe piaţa românească. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target şi tratare în adâncime a temelor de business. Ziarul Financiar oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie prin ştiri, analize şi articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate şi echidistanţă.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 Așa o fi?

4 O dare în gât profi...

5 E încercuită / Cum sunt poziţionate efectivele ruseşti la granița Ucrainei