Afirmaţie de SECURIST/Ponta: Nu sunt de acord că românii din afara țării sunt mai buni decât cei din țară/VIDEO

 Victor Ponta, consideră legitimă supărarea românilor din diaspora care nu au putut vota la primul tur al prezidențialelor. „Cu ce nu sunt de acord: că cei din afara țării sunt mai buni decât cei din țară”, a declarat , miercuri, Victor Ponta.

 „Am înțeles și am considerat legitimă supărarea acelor români din diaspora care nu au putut să voteze. Cred că orice român din țară sau din afara țării, dacă vrea să voteze, va vota și pe 16 noiembrie va vota. Cu ce nu sunt de acord: că cei din afara țării sunt mai buni decât cei din țară. Nu, cred că sunt buni și cei din afară, și cei din țară.”, a declarat Victor Ponta, care îl va înfrunta în turul al doilea al prezidențialelor pe Klaus Iohannis, candidatul ACL.

 Victor Ponta s-a mai arătat deranjat și de o altă idee vehiculată în spațiul public. „Că cei care au votat cu mine sunt răi, proști, sunt cumpărați, în schimb, cei care au votat cu Monica Macovei sunt deștepți, buni și principiali. Nu. Toți românii care muncesc sau care au muncit pentru această țară, toți românii care respectă legea, toți românii care cred în Dumnezeu și care își iubesc familia sunt români buni. Indiferent de persoana cu care votează la alegerile prezidențiale sau locale, sau parlamentare”, a mai spus președintele PSD.  

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Votul din diaspora a ridicat cele mai multe probleme la scrutinul prezidențial din 2 noiembrie. Puterea este acuzată că a organizat foarte prost alegerile în străinătate. Mulți români nu au reușit să voteze, în ciuda faptului că au stat ore în șir la coadă. Votul din diaspora a dat naștere unui protest spontan la București, duminică seara, în fața sediului MAE, dar și la Cluj sau Alba-Iulia. Protestele au continuat luni seara în capitala Franței și la Londra, iar marți la Timișoara.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

2 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

3 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

4 CEx cu scandal la PSD! Se țipă de se aude din curte / Dăncilă către Manda: Să spuneți că nu puteți câștiga alege…

5 DOCUMENT / Singurele secții unde a câștigat Viorica Dăncilă în Iași sunt cele în care au votat pușcăriașii!

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend