Băsescu, mesaj CIUDAT despre Ponta

Băsescu, mesaj CIUDAT despre Ponta

Fostul președinte Traian Băsescu și-a reevaluat poziția față de situația lui Ponta. Cam ciudat. Mai ales că, în ultimele zile, l-a cuprins o tăcere, din nou, cam dubioasă. El a afirmat duminică, la Iași, unde a participat la alegerile pentru şefia filialei locale a PMP, că niciodată nu a folosit instituțiile statului în lupta politică, deși a avut probleme și cu Călin Popescu Tăriceanu și cu Victor Ponta. ”Am avut dispute și cu Tăriceanu și cu Ponta, niciodată nu am folosit instituțiile statului în lupta politică, să se înceapă urmărirea penală”, a spus Traian Băsescu, adăugând că primii miniștrii săi și-au terminat mandatul cu bine.

Conform fostului președinte, avem nevoie de o justiție care să fie conștientă de propriile ei probleme. ”De asemenea, avem nevoie de o justiție în care judecătorul, cu propria lui conșțiință și cu legea în față, să ia deciziile”, a mai precizat Traian Băsescu. Practic, prin această declarație, Băsescu l-a citat pe Ponta din interviul pentru L'Express.

Legat de faptul că au fost vehiculate anumite informații conform cărora l-ar fi suspendat pe Teodor Atanasiudin funcție de ministru al Apărării Naționale, Traian Băsescu a spus că este o minciună.

”Este o minciună. Atanasiu a demisionat singur. Este adevărat că am făcut presiuni să demisioneze, pentru plângerile penale, pentru că se ducea la întâlnirile NATO și în loc să stea la discuții se plimba prin Bruxelles. Că nu a rezistat la presiunea mea, este problema lui, nu a mea”, a explicat fostul președinte.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?