Băsescu o PIȘCĂ iar pe Kovesi: A ÎNGROPAT Microsoft și EADS. A ajuns la ''ZEI''

Băsescu o PIȘCĂ iar pe Kovesi: A ÎNGROPAT Microsoft și EADS. A ajuns la ''ZEI''

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat marți seară un nou atac la șefa DNA. El spune că Laura Codruța Kovesi a îngropat Mega-Dosarul Microsoft-EADS deoarece a ajuns la șefii companiilor din SUA și Germania. Și a dat înapoi.

Lui Kovesi i-as mai da un mandat, cu recomandarea sa duca lucrurile pana la capat, nu ca la Microsoft, unde nu s-a atins de etajul politic. De ministri nu am mai auzit nimic. S-a ingropat subiectul. Romanii trebuie sa stie ca banii care s-au traficat intre institutiile statului roman nu au venit din cer. Banii acestia s-au dat cu aprobarea celei mai inalte trepte a Microsoft, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu marţi seară la România Tv.

Băsescu a spus că, de fapt, nu ar vrea să se ajungă la cei care au dat banii, adică la conducerea Microsft deoarece reprezintă o ţară care îşi permite să dea lecţii despre corupţie şi care dă decoraţii prin România, referindu-se probabil la faptul că Laura Kodruţa Kovesi a fost decorată de Ambasada americană la Bucureşti, scrie Flux24.

Nici de miniştrii nu am mai auzit nimic, eu am dat şase aprobări de începere a urmăririi penale, a mai declarat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a susţinut şi că în dosarul EADS se întâmplă acelaşi lucru.

Intermediarii au scăpat, au rămas şi cu banii, cei care au dat banii de la cel mai înalt nivel la fel, au fost luaţi nişte intermediari şi atât, a mai precizat fostul preşedinte.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…