Băsescu o PIȘCĂ iar pe Kovesi: A ÎNGROPAT Microsoft și EADS. A ajuns la ''ZEI''

Băsescu o PIȘCĂ iar pe Kovesi: A ÎNGROPAT Microsoft și EADS. A ajuns la ''ZEI''

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat marți seară un nou atac la șefa DNA. El spune că Laura Codruța Kovesi a îngropat Mega-Dosarul Microsoft-EADS deoarece a ajuns la șefii companiilor din SUA și Germania. Și a dat înapoi.

Lui Kovesi i-as mai da un mandat, cu recomandarea sa duca lucrurile pana la capat, nu ca la Microsoft, unde nu s-a atins de etajul politic. De ministri nu am mai auzit nimic. S-a ingropat subiectul. Romanii trebuie sa stie ca banii care s-au traficat intre institutiile statului roman nu au venit din cer. Banii acestia s-au dat cu aprobarea celei mai inalte trepte a Microsoft, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu marţi seară la România Tv.

Băsescu a spus că, de fapt, nu ar vrea să se ajungă la cei care au dat banii, adică la conducerea Microsft deoarece reprezintă o ţară care îşi permite să dea lecţii despre corupţie şi care dă decoraţii prin România, referindu-se probabil la faptul că Laura Kodruţa Kovesi a fost decorată de Ambasada americană la Bucureşti, scrie  Flux24 .

Nici de miniştrii nu am mai auzit nimic, eu am dat şase aprobări de începere a urmăririi penale, a mai declarat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a susţinut şi că în dosarul EADS se întâmplă acelaşi lucru.

Intermediarii au scăpat, au rămas şi cu banii, cei care au dat banii de la cel mai înalt nivel la fel, au fost luaţi nişte intermediari şi atât, a mai precizat fostul preşedinte.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...

5 Foarte interesante amănunte!