Bistrița-Năsăud: Liderii ACL acuză PSD că a furat startul campaniei

Co-președinții ACL Bistrița-Năsăud, deputații Ioan Oltean (PDL) și Stelian Dolha (PNL), au acuzat vineri PSD, în cadrul unei conferințe de presă, că "a furat startul" campaniei pentru alegerile prezidențiale pentru că bannere electorale cu imaginea lui Victor Ponta ar fi început să apară în județ încă de miercuri.

"În stilul caracteristic, puterea actuală a furat startul campaniei, ca de obicei. N-a avut răbdare să aștepte termenul legal, ci cu două zile mai repede au început și au împânzit mare parte din județ cu bannerele lui Victor Ponta. Fură mereu, cu orice ocazie, cu orice prilej. Este regretabil că un partid care face apel la cinste și la corectitudine dovedește că nu stăpânește și că nu cunoaște aceste noțiuni", a afirmat Oltean.

Liderul PDL a spus că acest fapt contravine legislației în vigoare și că în acest sens s-a făcut o plângere la Biroul Electoral Județean, dar a adăugat că singura măsură care poate fi luată este îndepărtarea de îndată a acestor materiale electorale, motiv pentru care se gândește pe viitor la o schimbare a legislației.

La rândul său, președintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a calificat apariția bannerelor electorale ale candidatului PSD, Victor Ponta, înaintea debutului campaniei propriu-zise, drept "o găinărie marca PSD".
Ioan Oltean a făcut un apel către celelalte formațiuni politice implicate în campania pentru prezidențiale să încerce să păstreze o conduită "demnă și normală", să manifeste respect față de toți competitorii și să nu apeleze la atacuri la persoană, "pentru că poporul român este sătul de un asemenea mod de a acționa". AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!

3 Judecătoarea Elena Burlan Pușcaș, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru o mită de 50…

4 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

5 Șobolanii României! / PSD a votat, de urgență, la ora 22, eliberarea infractorilor. Pentru legea carantinei „fac…