Blaga: La prezidenţiale ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria modernă a României, Victor Ponta

Blaga: La prezidenţiale ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria modernă a României, Victor Ponta

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a susţinut luni în faţa simpatizanţilor ACL din Bucureşti şi Ilfov că în campania pentru prezidenţiale cele două partide trebuie să se bată ”cu cel mai mare mincinos din istoria modernă a României”, indicându-l pe premierul Victor Ponta.

Blaga: La prezidenţiale ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria modernă a României, Victor Ponta (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

”Ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria modernă a României, Victor Ponta . Om din ăsta nu aţi mai văzut. Eu spuneam acum un an de zile - şi a şi fost preluată expresia de către alţii - că Ponta minte cum respiră, dar uitaţi-vă la el, minte de dimineaţa până seara”, a susţinut Blaga.

Preşedintele PDL a declarat că în momentul în care au apărut informaţiile Eurostat legate de situaţia economică a României, în condiţiile în care reprezentanţii INS ”au minţit”, premierul Victor Ponta spunea ”că circulăm cu 100 la oră, nu mai circulăm cu 130”.

”Seara, încolţit, zicea că e de vină Germania, Franţa, Italia, cei din zona euro, pentru recesiune, el nu are nicio treabă, Victor Ponta. Când spuneam că nu vrea să reducă CAS, aveam dreptate. Astăzi nici măcar nu au avut curaj să mergem în sală, să vedem câţi suntem ca să începem şedinţa Senatului, solicitată de noi pentru reducerea CAS (...) Victor Ponta are bani, să afle şi alţii că are de unde compensa scăderea CAS, dacă reduce CAS. Nu are decât să reducă hoţia de la baronii lui şi să reducă evaziunea fiscală că are bani”, a afirmat Blaga.

Liderul PDL le-a spus simpatizanţilor PNL şi PDL că ACL are în acest moment cel mai bun candidat pentru alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis , care va câştiga bătălia pentru Cotroceni doar dacă activul celor două partide se va mobiliza.

”Avem convingerea că de departe avem cel mai bun candidat la Preşedinţie. Este un candidat desemnat după toate regulile democraţiei, nu ne-am fentat unii pe alţii, liberali şi democrat-liberali (...) În campania electorală ne trebuie vorbe, le avem, le vom spune. Avem şi cu ce ataca acest mamut cu picioare de lut cum este PSD. Dar într-o campanie electorală va trebui ca fiecare militant şi fiecare om să lupte cu înverşunare zi de zi, până s-a numărat ultimul vot din turul doi prezidenţial, pentru că eu ca şi preşedinte de campanie am mare încredere în liberalism, dar nu confund niciodată liberalismul cu libertinajul. Una-i una, alta-i alta. Mai puţine vorbe şi mai puţine dezbateri, uneori pe la colţuri, toată lumea înainte pentru a câştiga bătălia electorală”, le-a spus Blaga reprezentanţilor PNL şi PDL din organizaţiile din Bucureşti şi Ilfov.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…