CUTREMUR în PSD/Ponta își MUTĂ CIRACII la Tăriceanu. Război TOTAL cu Dragnea

CUTREMUR în PSD/Ponta își MUTĂ CIRACII la Tăriceanu. Război TOTAL cu Dragnea

Risc Seismic

Implozia PSD merge pe repede înainte după pierderea guvernării. Lucrurile se precipită. La ora când Dragnea citea greoi cifrele Guvernării Ponta și-l lăuda de fațadă, Penalul își bea cafeaua, în aceeași clădire, cu decrepitul de Tăriceanu. Nu întâmplător. Puneau la punct detaliile primului val de retrageri din PSD și înscrieri în ALDE. Iar lista e lungă. Începând cu organizațiile județene de la Gorj, Mehedinți, Dâmbovița, Timiș, Hunedoara, Brăila, Tulcea și Bistrița-Năsăud. Și terminând cu mulți dintre cei pe care Ponta i-a făcut miniștri, deputați, senatori, mari mahări în ultimii 3 ani, spun sursele noastre. 

Cum Dragnea nu este străin de lucrările pe care le fac Ponta și Tăriceanu, l-a sărit de la prezentarea bilanțului. Pe care l-a citit luni pentru că duminică n-a avut fereastră la televiziuni din cauza lui Cioloș, care și-a prezentat Cabinetul. Ponta l-a taxat imediat pe Facebook. Și Dragnea i-a replicat și el, că nu erau la nuntă, să facă invitații...

Ponta a scris pe facebook că nu se putea duce neinvitat: „Nu am fost invitat la PSD ieri și nu o să comentez nimic din ce au făcut. Nu am fost invitat la bilanțul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Și nici nu mă duc neinvitat nicăieri. Importat este însă că s-a vorbit de bine despre guvernare”

"De câteva zile spun public că facem prezentarea guvernării. Nu era nevoie de invitaţii. Nu facem invitaţii ca la nuntă", i-a răspuns Dragnea.

Și luni a fost doar prima zi a săptămânii...

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…