CUTREMUR/FARAONIA Penalului, pe banii BUCUREȘTEANULUI!!!

Culmea nerușinării!!! Faraonia, marea lansare a lui Victor Ponta în cursa prezidențială, făcută pe 20 septembrie 2014, chiar de ziua Penalului, s-a făcut din bani publici, din taxele bucureștenilor. Inspectorii  Curții de Conturi și-au pus mâinile în cap când au văzut că oamenii lui Sorin Oprescu au dat „bun de plată” pentru factura emisă de UTI, administratorul Arenei Naționale, pentru luna septembrie 2014, deși aceasta includea și evenimentul privind lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale, din 20 septembrie 2014, scrie cetateanul.net.

Curtea de Conturi – „plata pentru spectacolul lui Ponta, ilegală”

În cadul auditului efectuat de Curtea de Conturi la Primăria generală a Capitalei, s-a constatat suportarea nelegală, pe cheltuiala municipiului București, a sumei de 245.346 lei reprezentând evenimentul organizat pe arena Națională de către PSD la care s-au calculat penalități de aproape 40.000 de lei.

Pe 16 iunie 2014, municipiul București a încheiat un contract, în calitate de achizitor, cu SC UTI Grup SA, în calitate de prestator, prin care s-a prevăzut și prestarea, de către UTI, de servicii tehnice de exploatare, întreținere curentă și administrare pentru Arena Națională.

Ulterior, PSD a solicitat Primăriei lui Sorin Oprescu, prin adresa 127/56/2014, închirierea Arenei Naționale pentru data de 20 septembrie 2014. În baza acestei adrese, pe 17 septembrie 2014, s-a încheiat și contractul 12481, dintre Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement, administratorul arenei Naționale, în calitate de locator și PSD, în calitate de locatar, pentru închirierea locației pentru evenimentele din data de 20 septembrie 2014.

După lansarea candidaturii lui ponta, într-un spectacol megalomanic, la care au participat 70.000 de membri PSD, aduși din toată țara cu sute de autobuze, administratorul UTI Grup SA a emis factura (141200217/15 octombrie 2014) pentru cheltuielile pricinuite de eveniment. Factura nu a fost trimisă însă către PSD, cum era normal, ci către Primăria condusă de „independentul” Sorin Oprescu, altfel unul dintre apropiații și susținătorii lui Victor Ponta. Factura a fost înscrisă în situaţia de plată a Primăriei către UTI pentru luna septembrie 2014 și a fost achitată de municipiul Bucureşti, din banii publici. Nici PSD, nici Victor Ponta, nu s-au arătat deranjați vreodată de faptul că manifestarea de partid, dar și defilarea lui Ponta pe Arena Națională a fost plătită tot de românii de rând, mai precis, de bucureșteni!

Galerie foto și documente


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 Proasta s-a căcat în urnă! Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”

3 ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formu…

4 Concluzia? Iohannis-Dăncilă, scorul etapei! PSD, încă un eșec în drumul spre retrogradare!

5 EXCEPȚIONAL / Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbat…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb