De ce nu ne spune Traian Băsescu ADEVĂRUL despre SIE?Că proruşii din servicii dau ultima bătălie?Şi că în spatele lui Ponta şi Ghiţă stau iubitorii de Putin?

De ce nu ne spune Traian Băsescu ADEVĂRUL despre SIE?Că proruşii din servicii dau ultima bătălie?Şi că în spatele lui Ponta şi Ghiţă stau iubitorii de Putin?

Traian Băsescu nu ne minte, dar nu ne spune adevărul până la capăt. Nu despre cine a comandat şi a făcut pozele de la Paris. Că asta e doar o telenovelă pusă la cale de mintea creaţă a unuia ca Ghiţă. Despre care inclusiv Băsescu, greşind profund, a spus că este un tip inteligent. Nu, Ghiţă este un dobitoc cu o minte pervertită murdar de anturajul generalilor care l-au făcut interfaţa lor cu România. Adevăratul Ghiţă, să ne scuzaţi această paranteză cam lungă, este ăla care l-a sunat pe Robert Negoiţă şi l-a ameninţat cu moartea şi ăla care îşi trimite cozile de topor să-i fotografieze şi înregistreze pe toţi. Şi, ca să vă mai dăm un pont exclusiv, Ghiţă este cel care i-a plătit şi înzestrat pe puradeii lui Bercea să facă înregistrările. Nu le-a dat el pentru că n-ar mai fi fost credibile. Ar fi fost prea pe faţă. Însă multe mizerii s-au făcut şi se vor afla după ce se va termina cu mitul PSD, după 16 noiembrie...Pentru că şi Băsescu a fost păcălit de jegurile roşii din spatele lui Ghiţă. Şi a tăcut complice, favorizându-l pe faţă în lupta de preluare a afacerii lui Vântu. Pentru că şi Realitatea TV şi România TV au în spate generali din fostele servicii secrete. De aceea am spus noi, la un moment dat că se va detona adevărata bombă a campaniei electorale. Şi că generalii, cu Ghiţă cu tot, vor trece de partea poporului. Se pare că au fost refuzaţi. Şi, implicit, vor fi lichidaţi după alegeri. 

Pentru că, aşa cum a spus Băsescu joi seara, multe capete vor cădea dipă acest război declanşat de generalii cu c...ul roşu, aşa cum sunt numiţi iubitorii de Rusia din SIE. Prin afirmaţia că nu s-a culcat încă, şi nimeni nu trebuie să-şi facă iluzii că este terminat, Băsescu le-a spus proruşilor că lupta lor a fost pierdut. Însă preşedintele, aşa cum noi am spus, a fost luat prin surprindere de candidatura lui Ponta. De fapt, toată lumea informată a fost luată pe nepregătite de acest gest de kamikaze al fostului ofiţer acoperit. Care acceptase să-şi vadă de treabă. De aceea se dăduse de-o parte şi Crin Antonescu. Despre care, nu întâmplător, Traian Băsescu a vorbit elogios în intervenţia de joi seară. Antonescu a fost avertizat de la cel mai înalt şi credibil nivel, în SUA, că o candidatură sprijinită de Victor Ponta va fi sortită eşecului. Sursele noastre spun că Antonescu ar urma să intervină în turul 2 pentru a spune aceste lucruri public. Pentru  că, după cum vedeţi, în particular nu s-a sfiit să le spună.

SUA nu vor mai accepta accederea la putere a unui al doilea Orban în Est

După evenimentele din vara anului 2012 americanii au decis definitiv capitolul Victor Ponta. I-au închis uşa cu brutalitatea cu care acum se poartă cu Orban. Şi şi-au anunţat ferm colaboratorii români că nu vor recunoaşte niciodată un asemenea personaj ca partener de dialog strategic. Mai multe nu putem spune. Doar atât ne mai lasă inima: candidatul PSD are din nou un consultant american. Iar americanii sunt patrioţi. Mult mai patrioţi decât multe cozi de topor de pe la noi...

Dosarul EADS, periculos pentru ,,conservele ruseşti''

Dosarul EADS va afecta foarte mult ,,conservele ruseşti'' din SIE. Puţină lume realizează că iţele EADS s-au ţesut într-o vreme în care statul lui Năstase-la rândul său fost ofiţer acoperit racolat de generalul Constantin Silinescu, nimeni altul decât cuscrul lui Talpeş, era dominat de foştii generali din spatele lui SOV şi de Dan Voiculescu. Iar metodele lor rudimentare îi dau de gol şi acum. Este mortală pentru mulţi începerea inculpărilor în acest caz. Probabil că asta este şi miza acestor scandaluri: intimidarea procurorilor.

Din ce în ce mai multe surse spun că Ponta a fost şantajat să candideze

Din ce în ce mai multe surse spun că Ponta a fost şantajat să candideze. Dar nu de baroni aşa cum a lăsat să se înţeleagă tata-socru Ilie Sârbu. Ci de cei care vor punerea capacului pe mai multe afaceri care vor exploda în curând. EADS şi LOTERIA-INTRALOT sunt două dintre ele.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

2 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

3 De citit. De gândit...

4 Fotografia asta a strâns 2,3 milioane de aprecieri în doar 15 ore

5 JO 2020, canotaj / Fetele de aur ale României, o nouă cursă entuziasmantă!