Deputatul Bogdan Diaconu, la un pas de a demisiona din PSD

Astăzi, deputatul a postat pe Facebook un text în care îşi întreabă simpatizanţii dacă să plece din PSD. Dilema deputatului vine în contextul în care, în zilele următoare, UDMR va pune în dezbatere publică proiectul de autonomie, la care se lucrează intens de câteva luni bune. 

„UDMR îşi continuă nestingherită planurile pentru autonomia separatistă maghiară, profitând de prezenţa la guvernare, iar Kelemen Hunor strânge semnături pentru candidatura la preşedinţie sub acelaşi stindard al enclavizării etnice. Aşa nu se mai poate! Trebuie să le dăm politicienilor maghiari extremişti un semnal că nu mai tolerăm impertinenţa lor!“, a scris Diaconu.

În opinia deputatului, ce e mai grav este faptul că UDMR „defilează peste tot ca formaţiune oficială a României sub auspiciile Guvernului, în loc să fie sub anchetă penală pentru separatism“.

„Ştiu că mulţi dintre voi mi-aţi cerut să condamn prezenţa UDMR la guvernare şi am făcut-o pe toate căile, prin declaraţii, prin proiecte de legi anti-extremism, prin plângeri penale la adesa celor care au încălcat suveranitatea şi Constituţia României şi prin solicitarea scoaterii acestei formaţiuni separatiste din Guvernul României o dată pentru totdeauna. Acum, când UDMR e pe cale să depună un proiect de lege al autonomiei teritoriale, cred că trebuie să reacţionăm viguros şi pe măsura îndrăznelii acestei grupări anti-româneşti“, a conchis deputatul. 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia