Dragnea, despre discuția dintre Hrebenciuc și Șova: Mare noroc au unii că prostia nu e infracțiune

Dragnea, despre discuția dintre Hrebenciuc și Șova: Mare noroc au unii că prostia nu e infracțiune

Președintele executiv al PSD Liviu Dragnea nu a dorit să comenteze discuția dintre Viorel Hrebenciuc și Dan Șova referitoare la șefia PSD, apreciind doar că unii au noroc că "prostia încă nu e infracțiune în România".

"Mare noroc pentru unii este că prostia încă nu e infracțiune în România", a spus Dragnea marți la sediul PSD, întrebat de jurnaliști ce părere are despre aceste discuții în care Dan Șova își exprimă dorința de a deveni președinte al PSD.

Deputatul Viorel Hrebenciuc i-a promis senatorului Dan Șova că îl va susține să devină președinte al PSD, în dauna contracandidaților Liviu Dragnea și Valeriu Zgonea, dacă Șova va face demersuri pentru adoptarea unei legi prin care să fie dezincriminată o faptă penală de care este acuzat Hrebenciuc.

Potrivit stenogramelor DNA , în data de 17 octombrie Viorel Hrebenciuc și Dan Șova au discutat în detaliu despre acuzațiile aduse lui Hrebenciuc în dosarul retrocedărilor, despre condițiile de incriminare a acestor fapte și despre riscul de a fi condamnat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...