Dragnea va prezenta luni o comparaţie între bugetele Ministerului Dezvoltării din 2009 până în 2014

Dragnea va prezenta luni o comparaţie între bugetele Ministerului Dezvoltării din 2009 până în 2014

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei, Liviu Dragnea, spune că, întrucât Traian Băsescu "are o problemă serioasă în ultimul timp" cu bugetul de la ministerul pe care îl conduce, va face luni o conferinţă de presă în care va prezenta o comparaţie între bugetele din 2009 până în 2014.

Dragnea va prezenta luni o comparaţie între bugetele Ministerului Dezvoltării din 2009 până în 2014 (Imagine: Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, că, ţinând cont că preşedintele Traian Băsescu "tot are o problemă serioasă în ultimul timp" cu bugetul de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, va face, luni, o conferinţă de presă în care va prezenta o comparaţie între bugetele ministerului din 2009 până în 2014, precum şi modul cum au fost repartizaţi banii în acei ani.

"M-am hotărât ca luni să fac o conferinţă de presă pentru a-i răspunde şi dumnealui (n.r. - Traian Băsescu) şi doamnei Udrea, pentru că am înţeles că a venit cu nişte grafice pe la televizor. Şi o să le satisfac curiozitatea şi dacă tot şi-au dorit lucrul acesta, o să prezint publicului o comparaţie atât între bugetele ministerului din 2009 până în 2014, cât şi altă comparaţie interesantă: modul cum au fost repartizaţi banii în acei ani. Spre deosebire de acest an, 2013-2014, când este pentru prima dată când fondurile se repartizează transparent şi după nişte criterii de prioritizare clar trecute în acte normative, cu repartizarea făcută anul trecut toată pusă pe site, ceea ce nu s-a mai făcut şi o să vedem dacă o să le placă", a spus Dragnea.

Vicepremierul a mai spus că va prezenta şi o comparaţie între gradul de absorţie a fondurilor europene pentru acest minister.

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis, miercuri, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea , scrisoarea în care solicită respingerea prevederilor referitoare la acciza de 7 eurocenţi din proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 111/2013.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…