EXCLUSIV/Horia Georgescu, pe agenda lui Iohannis pentru şefia SRI

EXCLUSIV/Horia Georgescu, pe agenda lui Iohannis pentru şefia SRI

Pe biroul lui Klaus Iohannis a mai apărut un nume ca variantă pentru numirea în frunte principalului serviciu de informaţii al României. Este vorba despre actualul şef al ANI, Horia Georgescu. Deşi apare pe neaşteptate, această variantă este considerată în piaţa de specialitate cea mai viabilă. Mai ales că Horia Georgescu a venit la şefia Agenţiei Naţionale de Integritate pe filieră PNL. Chiar dacă nu din cea mai fericită postură. Puţină lume ştie că Horia Georgescu a lucrat, înainte de a deveni angajat al ANI la biroul de avocatură al condamnatului Tudor Chiuariu.

Celelalte două nume aflate în mapa lui Klaus Iohannis sunt George Scutaru, în prezent consilier prezidenţial, şi Eduard Hellvig, europarlamentar.

Horia Georgescu lucrează, în prezent, la doctoratul în științe militare și informații la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” – Serviciul Român de Informații.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...