Firea: Congresul PSD va fi pe 12 septembrie, cu 30.000 de participanţi, prin sistemul de videoconferinţă

Firea: Congresul PSD va fi pe 12 septembrie, cu 30.000 de participanţi, prin sistemul de videoconferinţă

Congresul PSD se va reuni, vineri după-amiază, la manifestare urmând să ia parte, în premieră, 30.000 de participanţi, prin sistemul de videoconferinţă, a precizat, luni, senatorul PSD Gabriela Firea.

”Vineri, pe 12 septembrie, vor avea loc, după-amiaza, la ora 16.00, toate conferinţele judeţene în cele 42 de organizaţii ale PSD din ţară. Imediat după ele, va începe Congresul, la care vor participa pe sistemul de videoconferinţă, toate cele 42 de organizaţii, aproximativ 30.000 de participanţi validaţi de conferinţele judeţene. Va fi o noutate, PSD e un partid mare”, a spus Firea.

Întrebată dacă e posibil ca Congresul să se reunească la Alba Iulia, Firea a precizat: ”Mi-aş dori să aibă loc la Alba Iulia”.

Liderii PSD reuniţi, în 22 august, la Tulcea, au stabilit să convoace Congresul de validare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale în 12 septembrie, în Transilvania, urmând ca lansarea candidaturii să aibă loc în 20 septembrie, au precizat atunci pentru MEDIAFAX surse participante la întâlnire.

"Congresul va avea loc în Transilvania, pe 12 septembrie. Pe 20 septembrie va avea loc lansarea candidaturii lui Victor Ponta, pe un stadion mare", au menţionat sursele citate.

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale se va face, aşadar, chiar de ziua acestuia. Ponta va împlini, pe 20 septembrie, 42 de ani.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…