Gâdea CHIAR e un MONUMENT de NESIMȚIRE. Ce a declarat după SCANDALUL PROVOCAT

Fără comentarii:

"În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Nu am avut intenția de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care știți bine că am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica și vreau să îi asigur că prețuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitațiile către domnii Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeți ai emisiunii pe care o realizez. Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu și ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din București. Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!",  a postat Mihai Gadea pe contul său de Facebook.

Mihai Gâdea l-a învățat, joi seara, pe Julio Iglesias Jr. ,,câteva cuvinte în românește'': "Pot să te învăț ceva în limba română? Antena 3 e aici, Jos Băsescu, Veniți la mine la concert".

În replica, Julio Iglesias Sr. a oferit o reactie dura spunand ca este inacceptabilă implicarea fiului său în probleme de ordin politic.

CNA trebuie să ia măsuri drastice cu acest post care, putem spune după acest ultim eveniment, s-a consacrat definitiv ca Latrina 3. După CNA, unde probabil că nu s-a mai luat curentul cu înregistrarea, așa cum se lua când contracandidatul lui Ponta era făcut în toate felurile pe post și când se făcea propagandă la plimbări la Cotroceni după legarea Varanului, și alte instituții trebuie să acționeze.

Iar una dintre instituțiile care trebuie să acționeze imediat este Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Mihai Gâdea, cu bună știință, a umilit public o persoană care nu se putea apăra. Ceea ce este mai grav este faptul că a făcut acest lucru pentru satisfacerea orgoliului personal dar și pentru interese materiale directe. Care rezultă din creșterea audienței. 

ONG-urile de specialitate trebuie să acționeze imediat. 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

5 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

recomandări

Te ia DNA: Chiru Cristian Florin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tesla lansează primul SUV - Model X