Încă un membru al trupei Goodbye to Gravity a MURIT, împreună cu IUBITA sa/Și toboșarul de la Bucium a MURIT

Încă un membru al trupei Goodbye to Gravity a MURIT, împreună cu IUBITA sa/Și toboșarul de la Bucium a MURIT

Mihai Alexandru, unul dintre chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, a decedat, potrivit unor surse apropiate familiei acestuia. Chitaristul Mihai Alexandru se numara printre cele 27 de persoane decedate in incendiul grav produs vineri seara in clubul Colectiv, unde acesta si colegii sai de trupa aveau programat un concert pentru a-si promova cel mai recent album, „Mantras of War”. 

In incendiu a murit si iubita lui Mihai Alexandru, Catalina Ionita, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucuresti, potrivit acelorasi surse. 

De asemenea, Vlad Telea, un alt chitarist al trupei Goodbye to Gravity, a decedat, in timp ce ceilalti colegi ai lor – Andrei Galut (voce), Alex Pascu (bas) si Bogdan Lavinius (tobe) – au fost raniti si sunt internati, potrivit informatiilor oferite MEDIAFAX de casa de discuri Universal Music Romania, care s-a ocupat de lansarea albumului formatiei. 

In tragedia de aseara de la Club Colectiv a decedat si Adrian Rugina, tobosarul trupei Bucium.

Barbatul, foarte cunoscut in bransa sa pentru colaborarile la evenimentele mari precum show-ul celebrei Dulce Pontes, Festivalul international de rock sau Cerbul de aur, avea 38 de ani si urma sa semneze un contract cu o firma nemteasca, ” German Quality”.

„Rugina nu a mai reusit sa scape cu viata. A murit ars de viu. La morga arata ingrozitor, exact ca toti ceilalti adusi acolo, prajiti pur si simplu de foc. A fost identificat de sotie dupa tatuaje” ,au dezvaluit persoane de la fata locului.

Adrian Rugina a fost membru al trupei Teuton, nascut si format muzical la Piatra-Neamt, stabilit ulterior in Bucuresti. Era absolvent al Academiei de Studii Economice, insa nu a renuntat niciodata la pasiunea sa pentru muzica. In ultimul timp era tobosarul trupei Bucium, una dintre cele mai indragite formatii de folk metal din industria noastra muzicala, si se ocupa cu organizarea de concerte.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski