Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Joseph Daul îndeamnă partidele din România membre PPE să-l susțină pe Iohannis

Președintele PPE, Joseph Daul, a felicitat partidele de centru-dreapta din România pentru rezultatul obținut în primul tur al alegerilor prezidențiale și a îndemnat toate partidele politice din România membre ale PPE să-l susțină pe Klaus Iohannis pentru a câștiga alegerile de pe 16 noiembrie, informează din Bruxelles un comunicat al formațiunii.

Potrivit președintelui PPE, rezultatul obținut la scrutinul de duminică arată că Iohannis este 'un candidat foarte puternic și competitiv, cu o bază solidă care-l va conduce spre succes la alegerile de peste două săptămâni'. Joseph Daul salută de asemenea rezultatele obținute de ceilalți candidați ai PPE — Elena Udrea de la Partidul Mișcarea Populară, Monica Macovei candidat independent și Hunor Kelemen de la Uniunea Democratică Maghiară din România.

Liderul PPE reiterează cu același prilej importanța mobilizării alegătorilor de centru-dreapta atât în România cât și în străinătate pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis și ca problemele ridicate de către candidații celorlalte partide membre PPE să fie abordate de către Iohannis în etapa finală a acestor alegeri.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 FOTO Simona Halep / „A fost o seară magică la balul de la Wimbledon, nu o voi uita niciodată”

2 VIDEO Priviți-o cum fuge, nenorocita, când e întrebată despre 10 august și Carmen Dan! Oameni buni, a fugit de…

3 STENOGRAME Cum s-au păruit Dăncilă și Firea în CEx. Degringoladă TOTALĂ în PSD!

4 GRAV! Șefa Curții Supreme spune ADEVĂRUL despre călăii PSD din CCR! „Care au fost interesele?”

5 ALERTĂ CIRC în PSD! Carmen Dan demisionează de la Interne și-o atacă pe Dăncilă! „PSD a cedat în faţa lui Ioha…

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Câți oameni a doborât Van Damme în toate filmele sale? Cineva a numărat :)