Joseph Daul îndeamnă partidele din România membre PPE să-l susțină pe Iohannis

Joseph Daul îndeamnă partidele din România membre PPE să-l susțină pe Iohannis

Președintele PPE, Joseph Daul, a felicitat partidele de centru-dreapta din România pentru rezultatul obținut în primul tur al alegerilor prezidențiale și a îndemnat toate partidele politice din România membre ale PPE să-l susțină pe Klaus Iohannis pentru a câștiga alegerile de pe 16 noiembrie, informează din Bruxelles un comunicat al formațiunii.

Potrivit președintelui PPE, rezultatul obținut la scrutinul de duminică arată că Iohannis este 'un candidat foarte puternic și competitiv, cu o bază solidă care-l va conduce spre succes la alegerile de peste două săptămâni'. Joseph Daul salută de asemenea rezultatele obținute de ceilalți candidați ai PPE — Elena Udrea de la Partidul Mișcarea Populară, Monica Macovei candidat independent și Hunor Kelemen de la Uniunea Democratică Maghiară din România.

Liderul PPE reiterează cu același prilej importanța mobilizării alegătorilor de centru-dreapta atât în România cât și în străinătate pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis și ca problemele ridicate de către candidații celorlalte partide membre PPE să fie abordate de către Iohannis în etapa finală a acestor alegeri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga