Kelemen Hunor: Nu mi-a fost ușor să stau alături de Ponta. Voi veni și de pe Lună pentru oameni ca Ungureanu

Kelemen Hunor: Nu mi-a fost ușor să stau alături de Ponta. Voi veni și de pe Lună pentru oameni ca Ungureanu

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marți, în plenul Parlamentului, răspunzându-i liderului deputaților social-democrați, Marian Neacșu, că nu i-a fost ușor să stea alături de Victor Ponta din cauza unor oameni din PSD, punctând că va veni și ''de pe Lună la serviciu'' pentru oameni care și-au respectat cuvântul față de el și de formațiunea sa. 

"Îl pot înțelege pe domnul Kelemen Hunor care a venit tocmai de la Budapesta astăzi pentru a-l reînscăuna pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu, cel care a făcut cadou statului maghiar moștenirea Gojdu", a afirmat liderul deputaților social-democrați, Marian Neacșu, în plenul Parlamentului, la dezbaterile privind validarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

În acest context, Kelemen Hunor i-a răspuns că va veni și de pe Lună la serviciu pentru oameni ca Ungureanu.

"Mă bucur că dl lider al grupului PSD mă înțelege. Mă bucur că a ajuns la această înțelepciune. Eu am stat alături de Victor Ponta și nu mi-a fost ușor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dvs, dl Neacșu. Nu mi-a fost ușor, dar mi-am respectat cuvântul și voi veni la serviciu și de la Miercurea Ciuc ,și de la Cluj, și voi veni și de pe Lună pentru oameni care și-au respectat cuvântul față de mine, față de noi", a spus liderul UDMR. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

3 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

4 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor