Lavinia Şandru: Toată simpatia lui Băsescu merge către Macovei. Diaconescu are un scor de 1%

Lavinia Şandru: Toată simpatia lui Băsescu merge către Macovei. Diaconescu are un scor de 1%

A fost scandal în şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional al PMP. Conducerea formaţiunii ar fi reclamat o demobilizare a filialelor din cauza lipsei de performanţă a candidatului la preşedinţie, Cristian Diaconescu. Liderii din teritoriu susţin că el nu poate strânge în acelaşi coş voturile lui Traian Băsescu şi îşi pun chiar problema dacă va reuşi să strângă numărul suficient de semnături pentru a candida.

"Nu neapart este contestată candidatura domnului Diaconescu, ci mai mult ne ingrijorează nu doar pe cei care facem parte din CexN, ci membri ai partidului în general. Până în momentul de faţă, avem doar 7000 de semnături şi se pare că popularitatea domnului Cristian Diaconescu sau notorietatea nu e aşa cum s-a dorit, nu se ridică la nivelul aşteptărilor noastre", a spus Ruxandra Dragomir.

Elena Băsescu a reacţionat la declaraţiile colegei de partid. "Doamna Ruxandra Dragomir se face că nu ştie despre ce este vorba. Organizaţiile au probleme în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru", a scris fiica cea mică a preşedintelui pe pagina sa de Facebook.

Retragerea lui Diaconescu ar fi cauzată de scorul dezastruos pe care acesta îl are în sondaje, apreciază Lavinia Şandru.

"Într-un sondaj intern al unui partid acest Diaconescu are 1% în timp ce Monica Macovei creşte, a ajuns la 5%, toată simpatia lui Băsescu nu merge către Diaconescu, merge către Macovei. Şi EBA ar trebui să ştie asta. Dacă vrea ca PMP să strângă voturi, Cristi Diaconescu nu poate fi candidat", spune Lavinia Şandru.

Problemele pe care le-ar avea Diaconescu ar fi fost semnalate chiar de apropiaţii acestuia.

"Până şi şeful de campanie Claudiu Palaz ne-a spus 'Îmi e greu să mă duc cu candidatul în ţară, trebuie să dau telefon să spun Mă primiţi?' Lucrul acesta nu se întamplă când vrei să te duci cu Elena Udrea", spune Dragomir.

Problema candidatului PMP va fi dezbătută în următoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

2 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

3 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

4 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

5 Planul din Kiseleff pentru moțiunea de cenzură: care sunt mizele pentru PSD și cum arată calcule pe voturi / Cel…