Metodă de fentat DNA şi SRI. La Cluj s-a inventat SMS-ul netrimis

Metodă de fentat DNA şi SRI. La Cluj s-a inventat SMS-ul netrimis

La Cluj s-a brevetat un nou mod de comunicare non verbală. Cea prin sms / notiţă netrimis/ă. Concret, mai marii Clujului politic transpartinic, alături de oameni de afaceri se adună la o aparent banală cafea. Dar, ce să vezi. În loc de discuţii, tăcere de mormânt. Şi totuşi, comunicare există. Pentru că din mână în mână se plimbă un telefon. Pe care fiecare scrie ceva (în sistem SMS dar fără a trimite nicăieri mesajul sau pe aplicaţia Notiţe) şi dă mai departe. Următorul citeşte ce s-a scris şi îşi adaugă părerea şi apoi pasează telefonul mai departe. Şi aşa, deşi e o linişte de mormânt se dezbat de fapt idei importante. Pentru ei, nu pentru contribuabil.

Şi iată, astfel, DNA, prin SRI, nu mai poate intercepta nimic. Potenţaţii nu discută între ei nimic pe telefon, iar când se întâlnesc degeaba sunt filmaţi sau degeaba unul poartă “tehnică”, pentru că nimic nu transpiră!  

La Cluj a fost arestat şi condamnat definitiv un primar. Preşedintele Consiliului Judeţean este în arest preventiv. Cel mai important om de afaceri clujean este arestat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…