Oprea: Am votat pentru progresul României

Oprea: Am votat pentru progresul României

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a votat duminică dimineața, la Școala 150 din Capitală, subliniind că a votat pentru progresul României.

Foto: (c) GRIGORE POPESCU/AGERPRES ARHIVĂ

"Am votat pentru progresul României. De aici plec direct la Ministerul Afacerilor Interne, la Centrul operațional de comandă, unde eu și colegii mei din conducerea ministerului monitorizăm organizarea alegerilor", a afirmat Oprea.

El a precizat că sunt aproximativ 60.000 de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri care își vor face datoria, ca și până acum, astfel încât alegerile să reflecte exact voința românilor, să se respecte legea, ordinea publică și siguranța cetățenilor.

"România este un stat membru NATO și al Uniunii Europene. Într-o perioadă în care în regiune sunt riscuri, amenințări, crize, România generează stabilitate și securitate și suntem respectați și de partenerii noștri", a declarat ministrul Gabriel Oprea, după ce a votat.

AGERPRES/(AS — autor: Cristina Tatu, editor: Claudia Stănescu)




Citește și:


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…