Penalul, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la PREȘEDINTE: Iohannis ne consideră pe toți ROMÂNII niște IOBAGI

Penalul, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la PREȘEDINTE: Iohannis ne consideră pe toți ROMÂNII niște IOBAGI

Victor Ponta, penalul fugit în Turcia, a declarat la B1, întrebat de Ion Cristoiu care sunt motivele pentru care PSD nu votează cu Mihai Răzvan Ungureanu că primul motiv este că Iohannis îi consideră pe toți românii niște iobagi: Iohannis se poartă cu noi ca un stăpân pe plantație, am spus-o și în campanie, el ne consideră pe toți, o repet, pe toți românii, niște iobagi, a declarat penalul fugit în Turcia.

Suntem in coalitie, intotdeauna ne-am tinut de cuvant, spijinim Guvernul Victor Ponta a declarat Gabriel Oprea intr-o emisiune la B1TV, precizand ca pe probleme de securitate nationala il sprijina pe presedintele Romaniei "indiferent cum il cheama".

Intrebat despre nominalizarea lui Mihai Ungureanu la sefia SIE, premierul interimar a raspuns: "Spunem de cinci ani ca sprijinim presedintele Romaniei, indiferent cum il cheama".

Suntem parteneri seriosi pe probleme de guvernare si pe probleme de securitate nationala il sprijinim pe presedintele Romaniei, a explicat Gabriel Oprea.

In acel moment a intervenit telefonic Victor Ponta care a spus ca "din ce am discutat cu colegii mei, decizia este sa nu-l sprijinim pe Mihai razvan Ungureanu".

Este o decizie politica pe care o va lua partidul si apoi va fi discutata si cu grupurile parlamentare, a spus Ponta acuzand apoi "dispretul presedintelui Klaus Iohannis fata de deciziile importante".

"Domnul Iohannis ne considera niste iobagi pe mosie care trebuie sa indeplineasca ordinele sale", a declarat penalul.

Victor Ponta a explicat decizia UNPR de a vota pentru propunerea sefului statului la SIE prin faptul ca "in probleme din afara guvernarii UNPR are alte opinii, suntem doar parteneri"

"Au fost loiali si corecti in actul de guvernare" a spus Ponta amintind ca PSD si UNPR au votat diferit si in privinta strategiei de aparare.

Intrebat cand se intoarce in tara dupa operatia la genunchi, Victor Ponta a spus "in maxim doua saptamani" va veni, fara sa fie in carucior cu rotile.

"In maxim doua saptamani voi veni pe picioarele mele", a spus penalul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria