PNL şi PDL vor să fuzioneze după prezidenţiale

PNL şi PDL vor să fuzioneze după prezidenţiale

PNL şi PDL încearcă să ajungă "pas cu pas" la "un mare partid de centru-dreapta", a anunţat liderul democrat-liberal Vasile Blaga, după întâlnirea PNL-PDL, menţionând că este "destul de greu de crezut" că se va reuşi aceasta până la alegeri. Preşedintele PDL a adăugat că s-a luat decizia ca cele două partide să aibă un candidat unic la Preşedinţie, care va fi stabilit pe baza unor cercetări.

PNL şi PDL vor să ajungă la "un mare partid de centru-dreapta", prin fuziune. Blaga: Am decis să avem un candidat unic la Preşedinţie 

Blaga a precizat că se discută de "o fuziune", care să fie realizată "în timp".

Liderul liberal Crin Antonescu a menţionat, la rândul său, că, în urma discuţiei PNL-PDL de miercuri, s-a luat hotărârea de a construi împreună "un proiect care să implice un mare partid de dreapta într-un viitor cât mai apropiat".

"În urma acestei prime discuţii pe care delegaţiile partidelor noastre le-au purtat, în esenţă am luat hotărârea de a colabora, de a construi împreună un proiect politic solid, de durată, un proiect pentru România, un proiect care să implice un mare partid de dreapta într-un viitor cât mai apropiat, o construcţie pentru alegerile prezidenţiale, pentru administraţia locală şi pentru alegerile parlamentare, pentru o viitoare guvernare împreună", a spus Antonescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia