Ponta, atac la Antonescu: Nu s-ar vedea în postul de prim-ministru, deoarece acolo e de muncă

Ponta, atac la Antonescu: Nu s-ar vedea în postul de prim-ministru, deoarece acolo e de muncă

„Traian Băsescu (n.r. în postura de premier) este doar un scenariu de coşmar şi nu mă interesează aşa ceva, iar Crin Antonescu, cu tot respectul, chiar nu vreau să se supere, cred că nici măcar domnia sa nu s-ar vedea prim-ministru, că e de muncă acolo (...) Băsescu nu cred că va mai avea vreodată sprijin şi legitimitate să conducă Guvernul, iar pe Antonescu nu-l văd dispus să muncească pentru o asemenea funcţie“, a spus Ponta la România TV.

În opinia premierului, Călin Popescu Tăriceanu ar putea fi o variantă de prim-ministru, dar nu ştie dacă acesta şi-ar mai dori o asemenea funcţie care „lasă urme“.

Victor Ponta a mai precizat că cel care îi va urma în postul de premier, în 2014 sau 2016, trebuie să aibă legitimitate şi sprijin politic, dar să fie şi o persoană dispusă să muncească.

Traian Băsescu a declarat în luna februarie că ar fi „extraordinar de bun prim-ministru“, dar că nu se pregăteşte pentru acest lucru.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

3 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…