Ponta în teambuilding în Deltă: “Bunicul era pescar lipovean, de la el am moştenit darul minciunii”

Ponta în teambuilding în Deltă: “Bunicul era pescar lipovean, de la el am moştenit darul minciunii”

Dacă Victor Ponta ar avea o super putere, aceasta ar fi minciuna infinită. Prezent în Deltă alături de miniştrii săi, Ponta a declarat că el se trage dintr-o familie de pescari lipoveni, de la care ar fi moştenit darul minciunii. Gazdele n-au fost tocmai încântate de vizită, proprietarul pensiunii l-a prins pe Ponta furând din magazie, în timp ce Gabriel Oprea stătea de şase.

Miniştrii s-au distrat pescuind sturioni la dinamită, apoi şi-au umplut sacoşele cu icre negre. “Acest teambuilding a avut rezultate bune. Ministrul Alimentaţiei a analizat cum pot fi procesate maţele de peşte pentru producerea unui nou tip de pateu, care să fie distribuit săracilor care ne votează”, a declarat Ponta.

Din păcate teambuildingul în Deltă a fost marcat şi de evenimente neplăcute. Văzâdu-l pe ministrul Bănicioiu, celebru pentru urâţenia pentru care a fost respins până şi de prostituate, pescarii lipoveni l-au atacat cu căngile, crezând că e un monstru marin.

SURSA Timesnewroman.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren