Ponta, PENALUL RÂMOS, îi dă lecții lui Iohannis și spune că apelul lui Băsescu este "ridicol și ticălos".

Ponta, PENALUL RÂMOS, îi dă lecții lui Iohannis și spune că apelul lui Băsescu este "ridicol și ticălos".

Ponta, penalul, îi dă lecții lui Iohannis. Spune, cretinul râmos, că îl va informa în continuare pe președintele Klaus Iohannis despre sistemul moștenit de la Traian Băsescu, adăugând că apelul fostului șef de stat privind demisia sa este "ridicol și ticălos". 

"Vineri am avut o discuție extrem de civilizată și instituțională cu domnul Iohannis. Îi înțeleg poziția politică și instituțională, dar în același timp mi-am făcut datoria să-l informez și îl voi informa în continuare, în baza cunoștințelor extrem de aprofundate pe care le am, despre ce sistem am moștenit de la Traian Băsescu și despre ce trebuie să facă acest președinte al tuturor românilor ca acest sistem să funcționeze mai bine, să nu mai producă abuzuri, să nu tot dea greșeli și rateuri care înseamnă viața unor oameni și sunt convins și îmi doresc să fac acest lucru", a spus Ponta, la Parlament.

El a susținut că respectă toate opiniile politice, indiferent cât sunt de politizate, legate de ce trebuie să facă în continuare.

"Haideți să fim mai puțin ipocriți. Domnul Iohannis a candidat și a fost ales președinte al României fiind trimis în judecată la ÎCCJ, nu acuzat", a completat penalul, dezlănțuit.

Ponta a catalogat apelul lui Traian Băsescu privind demisia sa drept "ridicol și ticălos".

"Mai ridicol și mai ticălos decât apelul făcut de Traian Băsescu la demisia mea... un președinte care 10 ani s-a ascuns de dosare penale în spatele funcției de președinte, un fost președinte care când este anchetată Elena Udrea constată ce abuzuri comit procurorii și SRI-ul, dar dacă sunt anchetat eu și Elena Udrea este acasă îi iubește din nou pe procurori și pe cei de la SRI sau își trimit oameni în stradă ca să protesteze, putem să trimitem și noi oameni în stradă, dar eu cred că o democrație nu se rezolvă în stradă, prin forță, o democrație funcționează prin mecanismele sale care sunt prevăzute în Constituție", a afirmat Ponta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD