Primar PSD: „România e condusă de foşti bişniţari, foşti miliţieni şi securişti!”

Primar PSD: „România e condusă de foşti bişniţari, foşti miliţieni şi securişti!”

Un primar PSD din Neamţ şi-a dat demisia acuzându–şi şefii de partid că în campaniile electorale promit marea cu sarea şi apoi arată indiferenţă maximă pentru problemele comunităţilorlocale: „Nu pot onora promisiunile făcute oamenilor din cauza politicienilor care m-au minţit!”.

Primarul a ţinut un discurs fulminant în faţa consilierilor locali, reprodus de  vestea.net

“Credeţi că eu nu aş vrea ca fii românilor să aibă o şansă în ţara lor? Copilul meu e în străinătate dar aş vrea să aibă aceeaşi şansă să se realizeze aici în ţară. Credeţi că mie îmi e uşor ca în fiecare seară când vorbeşte băiatul cu mama lui să-mi văd soţia cum plânge de dorul lui?” – acestea au fost câteva din frazele spuse de primarul de Dămuc Anton Covasan după ce a citit,  luni după amiază, în faţa consilierilor locali textul demisiei.

“Să fim bărbaţi, să vedem lucrurile aşa cum sunt. Să vedem cine sunt cei care ne conduc. România e condusă de foşti bişniţari, foşti miliţieni şi securişti! Da, îmi asum ce spun pentru că de asta e ţara unde e, de asta sunt atâtea probleme, de aia ni se promite ba una ba alta şi apoi suntem duşi cu vorba…”, a mai spus Covasan.

Ulterior, primarul a ţinut să facă următoarea precizare: „Menţin ceea ce am spus dar aş vrea să se înţeleagă că nu generalizez. Sunt şi în polica românească, şi în cea nemţeană oameni de calitate dar din păcate glasul şi voinţa acestora sunt acoperite de ceilalţi, cei menţionaţi în declaraţie. Şi tot din păcate, din cauza celor negativi oamenii adevăraţi, cu caracter, nu prea vor să vină în politică!”. 

Ziarul nemţean vestea.net publică documentul original scris şi semnat de Anton Covasan.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante