Pro-occidentalul Iohannis se întâlneşte cu pro-chinezul Ponta la Palatul Cotroceni

Pro-occidentalul Iohannis se întâlneşte cu pro-chinezul Ponta la Palatul Cotroceni

Prima întâlnire instituțională dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta va avea loc luni, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni. Practic, pro-occidentalul Iohannis se întâlneşte cu pro-chinezul Ponta.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat duminică, într-o postare pe pagina sa de facebook, că l-a invitat, pentru luni, la ora 12,00, pe premierul Victor Ponta la o întâlnire pentru a discuta, printre altele, "perspectivele colaborării instituționale între Președinție și Guvern".

"L-am invitat mâine, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care vom discuta prioritățile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între Președinție și Guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12,00", a precizat Iohannis.

Ulterior, premierul Victor Ponta a confirmat invitația și a spus că îi va da curs.

''Mâine (n.r. luni) voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituțională cu președintele Iohannis. După 10 ani putem în sfârșit să demonstrăm românilor ce important și benefic este ca președintele și premierul să colaboreze pentru binele public. Toți cetățenii care ne-au numit în funcțiile noastre vor avea de câștigat'', a afirmat, pe facebook, premierul.

Președintele Klaus Iohannis a preluat duminică mandatul prezidențial de la Traian Băsescu, în cadrul unor ceremonii care s-au desfășurat în Parlament și apoi la Palatul Cotroceni.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?